Hol tudok részletre fogpótlást csináltatni? 4 farab fogat kellene pótolni. Egy állami intézménybe 150 000 ft-ot mondtak. De ott nincs is részlet. Gyesen vagyok. Szóba állnak velem?
Úgy megörültem reggel mikor megláttam,hogy írtál.
De most sajnos elment a kedvem is. Felhívtam a doktornőt s nagyon kedves volt.De azt mondta,hogy ez a cég megszűnt decemberbe,akkor ez lehetett az,ami én is írtam.Így sajnos részletfizetés nincs csak úgy ha elkészíti az elején fizetem az elsőt s 1 hét múlva a második részletet.
Hát sajnos most ennyi pénzt nem tudok összeszedni sehogyse.Nics valami ötleted,ahol gyesessel is szóba állnak?Mert már voltam az otp-be is van is hitelem,de nem adtak,mert azt mondták,hogy októbertől 3 hónapos bejelentett munkaviszonyt kell igazolni,hogy adjanak hitelt.
Mondtam a doktornőnek,hogy majd visszaszolók s felméri,hogy mennyi lenne.
Köszönöm azért kedves voltál,hogy csatoltad!
Szia!
Sajnálom:(Én tavaly ősszel voltam,akkor még biztosan működött,ezek szerint decemberben megszűnt..Olyan mintha minden csak "rosszabb" lenne,komolyan..Én meg most tudtam meg,hogy a bőrgyógyász,akihez a gyerekeket szoktam hordani az SZTK-ba már csak magán rendel,és 25 e ft egy kis ujjon lévő szemölcs levétel a 4 éves gyerkőcnek...
Esetleg férjed(ha nem vagy elvált)nem tud hitelt felvenni?Vagy kölcsönkérni szüleidtől/ismerősödtől-akinek szépen,lassan tudsz törleszteni,és van ennyi tartaléka?
Sajnos,nem egyszerű...:(
Szia,utolsó hozzászóló vagyok,aki Koloszár Juditot ajánlotta.
Kolléganőm javasolta,a férje dr.Mersich Andreánál csináltatta a fogait:
Tavaly nyári tapasztalatok alapján,volt itt hitel,illetve a honlapon is fent van.Hátha nem a megszűnt céggel állnak kapcsoltban,egy telefont megér.
Köszönöm aranyos vagy!Őket hívtam fel legelőször s pont ők mondták,hogy megszűnt ez a cég s jelenleg nincs hitelre.
Ezek szerint mindegyik orvos ezzel a céggel állt szerződésbe?
Ha esetleg mégis tudnál idővel valakit pár hónap múlva,kérlek írd meg nekem.
Ez a móricz jó lett volna nekem,mert 10 percre van tőlünk.
Csak azt nem értem,hogy rámentem erre a cégre ami megszűnt és ők finanszírozták a plasztikai műtéteket is.
És aki pl most szeretne átváltozni azokkal mi van?Mert azok 5-600 000 között mozognak.S gondolom a többség ezt nem is tudja kifizetni.
Köszi
Szia,
én még azt nem értem,amikor,annyi ilyen cég van,aki hitellel,pénzügyekkel stb foglalkozik,hogy lehet,hogy csak ez az egy van,aki eü.ellátásokra ad..vagyis már ez sincs..
Igazad van,de hát ez MAGYARORSZÁG.
Nit is várunk?
Szia,
igen,ez egy költői kérdés volt:(
A csapott is az folyik,hogy a magyaroknak milyen rossz a szájhigéniája,stb.És hogy ne lenne?Még "állami" helyeken is magyar,átlag fizetésekhez képest brutál árakon dolgoznak,nemhogy egy magánrendelőben.
Egy átlag család,apa,anyuka 2 gyerek(ahol még több is),hogy tudnak megengedni magának 150 e ft-os fogpótlásokat,meg 10-20 e ft-os töméseket...
Még annyi jutott eszembe,hogy egyszer hallottam,hogy az egyetemi klinikákon,a rezidens tanulók ingyen elkészítik a fogat,csak anyagárat kell fizetni.Esetleg kérdezd meg,a legtöbb fiatal,egyetemről kikerülő doki is jó tudással rendelkezik,ha vmi gáz van,akkor meg ott van mellette az oktató orvos..
sajna,több ötletem nincs:(:(
Tudsz valami egyetemi klinikát?
Hol tudnék utánnanézni?
Szia.
Én a Debreceni Klinikán kérdeztem. Nekem panoráma fogpótlás lenne. És a magán orvos 160-ért csinálná, itt elkészítik 80-ért.
Szóval megéri utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!