Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hol tudok részletre fogpótlást...

Hol tudok részletre fogpótlást csináltatni? 4 farab fogat kellene pótolni. Egy állami intézménybe 150 000 ft-ot mondtak. De ott nincs is részlet. Gyesen vagyok. Szóba állnak velem?

Figyelt kérdés
Hol tudok részletre fogpótlást csináltatni? 4 farab fogat kellene pótolni. Egy állami intézménybe 150 000 ft-ot mondtak. De ott nincs is részlet. Gyesen vagyok. Szóba állnak velem:
2012. jan. 6. 08:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm s írtam prívit!
2012. jan. 10. 08:26
 12/20 A kérdező kommentje:

Úgy megörültem reggel mikor megláttam,hogy írtál.

De most sajnos elment a kedvem is. Felhívtam a doktornőt s nagyon kedves volt.De azt mondta,hogy ez a cég megszűnt decemberbe,akkor ez lehetett az,ami én is írtam.Így sajnos részletfizetés nincs csak úgy ha elkészíti az elején fizetem az elsőt s 1 hét múlva a második részletet.

Hát sajnos most ennyi pénzt nem tudok összeszedni sehogyse.Nics valami ötleted,ahol gyesessel is szóba állnak?Mert már voltam az otp-be is van is hitelem,de nem adtak,mert azt mondták,hogy októbertől 3 hónapos bejelentett munkaviszonyt kell igazolni,hogy adjanak hitelt.

Mondtam a doktornőnek,hogy majd visszaszolók s felméri,hogy mennyi lenne.

Köszönöm azért kedves voltál,hogy csatoltad!

2012. jan. 10. 09:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnálom:(Én tavaly ősszel voltam,akkor még biztosan működött,ezek szerint decemberben megszűnt..Olyan mintha minden csak "rosszabb" lenne,komolyan..Én meg most tudtam meg,hogy a bőrgyógyász,akihez a gyerekeket szoktam hordani az SZTK-ba már csak magán rendel,és 25 e ft egy kis ujjon lévő szemölcs levétel a 4 éves gyerkőcnek...

Esetleg férjed(ha nem vagy elvált)nem tud hitelt felvenni?Vagy kölcsönkérni szüleidtől/ismerősödtől-akinek szépen,lassan tudsz törleszteni,és van ennyi tartaléka?

Sajnos,nem egyszerű...:(

2012. jan. 10. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,utolsó hozzászóló vagyok,aki Koloszár Juditot ajánlotta.

Kolléganőm javasolta,a férje dr.Mersich Andreánál csináltatta a fogait:

[link]

Tavaly nyári tapasztalatok alapján,volt itt hitel,illetve a honlapon is fent van.Hátha nem a megszűnt céggel állnak kapcsoltban,egy telefont megér.

2012. jan. 10. 15:11
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyos vagy!Őket hívtam fel legelőször s pont ők mondták,hogy megszűnt ez a cég s jelenleg nincs hitelre.

Ezek szerint mindegyik orvos ezzel a céggel állt szerződésbe?

Ha esetleg mégis tudnál idővel valakit pár hónap múlva,kérlek írd meg nekem.

Ez a móricz jó lett volna nekem,mert 10 percre van tőlünk.

Csak azt nem értem,hogy rámentem erre a cégre ami megszűnt és ők finanszírozták a plasztikai műtéteket is.

És aki pl most szeretne átváltozni azokkal mi van?Mert azok 5-600 000 között mozognak.S gondolom a többség ezt nem is tudja kifizetni.

Köszi

2012. jan. 10. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én még azt nem értem,amikor,annyi ilyen cég van,aki hitellel,pénzügyekkel stb foglalkozik,hogy lehet,hogy csak ez az egy van,aki eü.ellátásokra ad..vagyis már ez sincs..

2012. jan. 10. 22:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Igazad van,de hát ez MAGYARORSZÁG.

Nit is várunk?

2012. jan. 11. 07:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

igen,ez egy költői kérdés volt:(

A csapott is az folyik,hogy a magyaroknak milyen rossz a szájhigéniája,stb.És hogy ne lenne?Még "állami" helyeken is magyar,átlag fizetésekhez képest brutál árakon dolgoznak,nemhogy egy magánrendelőben.

Egy átlag család,apa,anyuka 2 gyerek(ahol még több is),hogy tudnak megengedni magának 150 e ft-os fogpótlásokat,meg 10-20 e ft-os töméseket...

Még annyi jutott eszembe,hogy egyszer hallottam,hogy az egyetemi klinikákon,a rezidens tanulók ingyen elkészítik a fogat,csak anyagárat kell fizetni.Esetleg kérdezd meg,a legtöbb fiatal,egyetemről kikerülő doki is jó tudással rendelkezik,ha vmi gáz van,akkor meg ott van mellette az oktató orvos..

sajna,több ötletem nincs:(:(

2012. jan. 11. 15:05
 19/20 A kérdező kommentje:

Tudsz valami egyetemi klinikát?

Hol tudnék utánnanézni?

2012. jan. 13. 11:07
 20/20 anonim válasza:

Szia.

Én a Debreceni Klinikán kérdeztem. Nekem panoráma fogpótlás lenne. És a magán orvos 160-ért csinálná, itt elkészítik 80-ért.

Szóval megéri utána járni.

2013. jan. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!