Mit tehetek egy mozgó, hosszában majdnem eltört foggal?
Mozog a jobb alsó 6.fogam(asszem az),reggeli végén az utolsó falatnál egy roppanást éreztem,fájt is...a kaja nem lehetett,mert tojásomlettet ettem kenyérrel.utána láttam a tükörben,hogy megrepedt hosszában a fogam.:(
mit tudnék tenni?a szüleim nincsenek itthon,ügyelet nem tudom van-e és ha igen hol.:S
Köszi a válaszokat!
14/L
Huh szegény:(
nem tudom, hol laksz, de ha budapesti vagy, menj a Szentkirályi utcai fogászatra, ott ellátnak. ha nincs a közeledben semmiféle ügyelet, akkor hétfőig próbáld kímélni a fogad, ne egyél azon az oldalon. hétfőn meg menj el mindenképpen egy fogorvoshoz!
Értesítsd szüleidet, kérd hogy segítsenek. Biztosan van ilyen ügyelet, nem tudom, melyik városban laksz, Bp-re ezt hozza ki a kereső:
Remélem, megmenthető a fogad. Ügyes légy!
köszi a gyors segítséget!:)
Hát az biztos,hogy most kímélnem kell...szerencsére tejfog még és mozog is!:)
oké.
megnéztem és teljesen kettétört szinte,csak közvetlen az ínynél van egyben a fog:S
köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!