Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tehetek egy mozgó, hosszáb...

Mit tehetek egy mozgó, hosszában majdnem eltört foggal?

Figyelt kérdés

Mozog a jobb alsó 6.fogam(asszem az),reggeli végén az utolsó falatnál egy roppanást éreztem,fájt is...a kaja nem lehetett,mert tojásomlettet ettem kenyérrel.utána láttam a tükörben,hogy megrepedt hosszában a fogam.:(

mit tudnék tenni?a szüleim nincsenek itthon,ügyelet nem tudom van-e és ha igen hol.:S

Köszi a válaszokat!

14/L

2009. máj. 23. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Huh szegény:(

nem tudom, hol laksz, de ha budapesti vagy, menj a Szentkirályi utcai fogászatra, ott ellátnak. ha nincs a közeledben semmiféle ügyelet, akkor hétfőig próbáld kímélni a fogad, ne egyél azon az oldalon. hétfőn meg menj el mindenképpen egy fogorvoshoz!

2009. máj. 23. 09:37
 2/5 anonim válasza:

Értesítsd szüleidet, kérd hogy segítsenek. Biztosan van ilyen ügyelet, nem tudom, melyik városban laksz, Bp-re ezt hozza ki a kereső:

[link]

Remélem, megmenthető a fogad. Ügyes légy!

2009. máj. 23. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors segítséget!:)

Hát az biztos,hogy most kímélnem kell...szerencsére tejfog még és mozog is!:)

2009. máj. 23. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaaa, úgy viszont más a helyzet. én azt hittem maradandó fogról van szó. valószínűleg a tejfogad azért mozog, mert kiesni készül. ilyenkor elég neki egy apró mechanikus hatás (evés), és már mozog is. ezzel fölösleges viszont dokihoz rohannod. arra figyelj inkább, hogy ha kiesik, nehogy lenyeld.
2009. máj. 23. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:

oké.

megnéztem és teljesen kettétört szinte,csak közvetlen az ínynél van egyben a fog:S

köszi szépen!

2009. máj. 23. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!