Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen az amikor leveszik a...

Milyen az amikor leveszik a fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Már 1.5 éve van fogszabályzóm, nemsokára leveszek. De hogyan veszik le?? Nem fáj? Kb mennyi ideig tart? És nem marad meg a helye? Milyen érzés lesz? Komolyan nemtudom elképzelni hogy tudják levenni a fogszabályzót, nagyon erösen oda van téve:(.
2009. máj. 22. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már elég régen (kb 4 éve) vették le így eléggé megkoptak az emlékképek, de amire emlékszek azt elmondom. Először is: egyáltalán nem fáj, nem is érzed, és egy pár perc alatt megvan az egész. A helye nem fog látszani, ugyanis lecsiszolják az összes fogad (ez sem fáj), így nem marad rajta egyáltalán ragasztó, sőt szép fehérek lesznek a fogaid. :)
2009. máj. 22. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónap és fogszabályzóm lesz, nekem csak alul lesz de mégis félek tőle :$ Milyen érzés? Fáj ha meghúzzák vagy leveszik fölteszik? Ja és majd haza lehet vinni a fogszabályzót miután levették? xĐ :):$
2009. máj. 24. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

"Nekem 1 hónap és fogszabályzóm lesz, nekem csak alul lesz de mégis félek tőle :$ Milyen érzés? Fáj ha meghúzzák vagy leveszik fölteszik? Ja és majd haza lehet vinni a fogszabályzót miután levették? xĐ :):$"

Nem fáj a felrakás, csak odanyom egy kis ragasztót ráteszi a bracketet vagy mit, aztán UV fénnyel megvilágítja amitől megszárad a ragasztó. Utána másnapra valószínűleg borzalmasan fog fájni, az összes fogad lötyögni fog. Én csak bébiételen éltem egy pár napig, de akkor is, ha hozzáért a kanál a fogamhoz, ordítani tudtam volna. Borzalmas. Egy pár nap után viszont elmúlik, és ez minden állítás után így lesz, de akkor már kevésbé lesz fájdalmas, mert nincsenek becsontosodva a fogak. Maga az állítás nem fáj amúgy, bár egy kicsit fogja cibálni, amikor beteszi a gumit, rugót, meg egyéb szörnyűségeket. A levételt már fentebb leírtam. Nekem miután levették nem adták ide, pedig kértem. :S

2009. máj. 24. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Köszii! De, am szemétség h nem adják oda, nem azért fizetünk hánytízezer forintokat h ők eldobják vagy vmi! Én ha nem adják oda fölrúgom az orvost! :):P Nekem pl. speciális fogszabályzó kell mert 2 fogamat az előtte lévő fog helyére kell húzni két oldalt, és 100ezer ft. lesz! Majd le estem a székről amikor mondta! Meg amikor megnézte a fogaimat azért is kért 3ezer forintot:S

Mégegyszer köszi h mondtad!

2009. máj. 24. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem vagy 5 éve rakták fel akkor 100 volt, a porcelán meg 150.
2009. máj. 24. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 éve 130 és porcelán 180
2010. jan. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!