Milyen az amikor leveszik a fogszabályzót?
"Nekem 1 hónap és fogszabályzóm lesz, nekem csak alul lesz de mégis félek tőle :$ Milyen érzés? Fáj ha meghúzzák vagy leveszik fölteszik? Ja és majd haza lehet vinni a fogszabályzót miután levették? xĐ :):$"
Nem fáj a felrakás, csak odanyom egy kis ragasztót ráteszi a bracketet vagy mit, aztán UV fénnyel megvilágítja amitől megszárad a ragasztó. Utána másnapra valószínűleg borzalmasan fog fájni, az összes fogad lötyögni fog. Én csak bébiételen éltem egy pár napig, de akkor is, ha hozzáért a kanál a fogamhoz, ordítani tudtam volna. Borzalmas. Egy pár nap után viszont elmúlik, és ez minden állítás után így lesz, de akkor már kevésbé lesz fájdalmas, mert nincsenek becsontosodva a fogak. Maga az állítás nem fáj amúgy, bár egy kicsit fogja cibálni, amikor beteszi a gumit, rugót, meg egyéb szörnyűségeket. A levételt már fentebb leírtam. Nekem miután levették nem adták ide, pedig kértem. :S
Köszii! De, am szemétség h nem adják oda, nem azért fizetünk hánytízezer forintokat h ők eldobják vagy vmi! Én ha nem adják oda fölrúgom az orvost! :):P Nekem pl. speciális fogszabályzó kell mert 2 fogamat az előtte lévő fog helyére kell húzni két oldalt, és 100ezer ft. lesz! Majd le estem a székről amikor mondta! Meg amikor megnézte a fogaimat azért is kért 3ezer forintot:S
Mégegyszer köszi h mondtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!