16L kérdése:
45 ezer forint csak az, hogy leveszik a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Fogszabályozás terve, árajánlata: 5.000
Lenyomatvétel fogsoronként: 5.000
Kivehető fogszabályozó készülék - egyik állcsontra: 47.000
Fogszabályozás lezárása: 45.000
Fogszabályozás aktiválása: 3.000
16 éves vagyok, és úgy hallottam hogy van valamilyen kedvezmény a tb által. Ez mennyi lehet?
2011. jan. 27. 19:18
1/5 anonim válasza:
nekem először éjszakai volt felülre, az kb 30.000 volt, utána állandó felülre az 45 körül, majd állandó alulra, az is ekörül, utána éjszakai kb 30ezer felülre és még 30ezer alulra. minden kezelés egy ezresbe került, 7 évig jártam, átlagosan havonta egyszer, de azért nem kellett fizetni,h levegyék. ja, és ez amit leírtam, ez az államilag támogatott, de vigyázz, mert a támogatás csak 18 éves korig jár, és nem tudom, a te fogaid mennyire állnak rosszul, de nekem 7 évig tartott, mire megcsinálták... remélem valamit tudtam segíteni
2/5 anonim válasza:
előző vagyok: azt még kifelejtettem,h barátnőm fiatalabb, mint de nem olyan sokkal, és neki most kezdték el a fogszabályzást, de ő porcelánból kérte, nem a hagyományosat, és csak a felsőért 112.000-t fizettek. egyébként ő magánorvosoz akart menni, de anyja mondta,h az nagyon drága, és így maradt a sima orvos. nekem volt keresztben a szájpadlásomon egy fém valami, h tágítsa, mert kicsi volt szám, az azt hiszem 6000 volt, de ez nem biztos :S
3/5 A kérdező kommentje:
Atya ég! 7 év? Remélem nekem csak 1-2 év lesz, márcsak a korom miatt is. Csak felülre szeretnék, mert van eg szünet a két metszőfogam között, és nagyon zavar.
De ez a 100 ezer forintos árat én sokallom.
Te hány éves korodban kezdted el?
2011. jan. 27. 19:48
4/5 anonim válasza:
Ahova én jártam ott nem kellett minden kezelésnél fizetni. arra viszont már nem emlékszem mennyit vt a fogszabályzó, talán 80 valamennyi... az esti az kb 5-6000 vt és ez felülre-alulra is jó! ja és ez állami volt, nem tudom, h az előző válaszoló hova járt, nem lehet, h az magán volt?
5/5 anonim válasza:
előző vagyok:
és a levételért semmit nem kellett fizetni, lecsiszolták a ragasztót mindent, jól kipofozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!