Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosok ajánlásával?...

A fogorvosok ajánlásával? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sok fogkefe és fogrém reklám végén elmondják, hogy a fogorvosok ajánlásával. Ilyenkor én mindig arra gondolok, hogy nekik ezt miért érné meg mondani? Hiszen abból élnek, hogy "mi" elmegyünk a lyukas, szuvas fogunkkal ők megcsinálják, mi pedig fizetünk.. Vagy rosszul gondolom?
2012. jan. 2. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
hát rosszul..engem egy fogorvos szépen elcseszett úgymond..csinált egy kis betegséget ..lényegtelen..és az itteni fogorvosom meg megmondja mit használjak és mit ne.. valamint technikákat ..minden..ő alapból kap érte pénzt,hogy dolgozik..az totál mindegy,hogy te 200 ért tömettél,meg ennyiért huzattál meg stb.. ő neki az a célja(ugyanugy mint rendes orvosok)hogy meggyógyítsanak
2012. jan. 2. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

rosszul gondolod. Anormális fogorvos abbólél, hogy a kliensei fél évente elmennek kontrolra, fogkövet szedetnek és fehéríttetnek.

Valamint minden ápolás mellett is lesznek lukas fogaik, de ezt az elején észreveszi a fogorvos és azonnal beavatkozik. Valamint implantátumot készit, csont miatt letörött fogat javít.....

ez jobban megéri neki mint gennyes fogakban turkálni kevés pénzért

2012. jan. 2. 18:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Jobban megéri? Azt kétlem.. 15-20perces tömésért elkér 15-20e ft-ot..
2012. jan. 2. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:

amikor semmit nem csinál,csak megnézi,leszedi a fogkövetakkor is elkér egy huszast.

én fél évente járok,rendszeresen mosok fogat, de így is van 4tömött fogam, és egy kettétört (kolbászt ettem volna)

Amikor töm (az nem 1 alkalom,mert próbatömés, visszamész második próba, visszamész végleges.és az is 20 ezer. és háromszor voltam ott. a törött fog helyére implantáció pedig vagy 7 alkalom és 200 ezer.

Naez megéri a fogorvosnak.

Nem az, ha valaki nemmos fogat rohadnak a fogai és ő büdös, gennyes fogakkal küzdhet.

2012. jan. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!