A fogorvosok ajánlásával? (többi lent)
rosszul gondolod. Anormális fogorvos abbólél, hogy a kliensei fél évente elmennek kontrolra, fogkövet szedetnek és fehéríttetnek.
Valamint minden ápolás mellett is lesznek lukas fogaik, de ezt az elején észreveszi a fogorvos és azonnal beavatkozik. Valamint implantátumot készit, csont miatt letörött fogat javít.....
ez jobban megéri neki mint gennyes fogakban turkálni kevés pénzért
amikor semmit nem csinál,csak megnézi,leszedi a fogkövetakkor is elkér egy huszast.
én fél évente járok,rendszeresen mosok fogat, de így is van 4tömött fogam, és egy kettétört (kolbászt ettem volna)
Amikor töm (az nem 1 alkalom,mert próbatömés, visszamész második próba, visszamész végleges.és az is 20 ezer. és háromszor voltam ott. a törött fog helyére implantáció pedig vagy 7 alkalom és 200 ezer.
Naez megéri a fogorvosnak.
Nem az, ha valaki nemmos fogat rohadnak a fogai és ő büdös, gennyes fogakkal küzdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!