Vajon a fogorvosok fogai mennyire épek, egészségesek?
Nyilván ők is emberek, ugyanúgy elromolhatnak a fogaik, de ők biztosan gyorsabban megcsináltatják. Érdekesen venné ki magát a dolog, ha odajönnének a betegei, hogy na akkor most fúrjunk aztán tiszta feketék lennének a doki fogai:D
Nem hiszem, hogy úgy sok visszajáró vendégeik lennének:P
Kedves fogorvostan-hallgató!
Nem szerencsés dolog általánosítani, mert én pont azt látom, tapasztalom több mint 50 éve, hogy többnyire aki állandóan mossa, ellenőrizteti, ápolja a fogait, annak egyre romlanak a fogai, míg sok ember a fogkefét sem ismeri, mégis egészséges a fogsora. Klinikán dolgozó, ismert Tanár a fogorvosom 30 éve, vele szoktunk erről beszélgetni, és azt mondja, sajnos sok függ a génektől. Nekem pl. még a fogköveket is rendszeresen eltávolította, mégis szinte minden fogam tömött, gyökérkezelt, de sajnos néhányat már ki is kellett húzni...Csak halkan jegyzem meg, hogy rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét eszem, cukrot, csokoládét szinte sosem, nassolni sem szoktam. Mégis annyit szenvedtem már a fogaimmal, mint más 10 élet folyamán. S sajnos, nem vagyok egyedül ezzel a problémámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!