Próbáltátok már a Whiteline Smilestrips fogfehérítést?
Tudom, hogy volt már ilyen kérdést, át is néztem a válaszokat, de bízom benne, hogy azóta voltak még akik kipróbálták és megerősítenek abban, hogy érdemes e kifizetni érte azt az összeget, vagy sem.
Ha esetleg van valami más módszer, az is érdekelne.
Nagyon köszönöm! :)
Köszi szépen, én is azt használom. :P Bár nekem eddig nem igazán volt nagy változás. :(
Bár lehet azért mert mellette cigiztem. Most már lassan egy hete lesz, hogy abba hagytam. Hátha majd így. :) b
Értem :)
Kinek hogy hat-nem vagyunk egyformák.De a cigi sokat ront.Volt egy időszak,amikor rengeteg teát megittam,akkor nekem sem nagyon használt.
Aki ki szeretné próbálni ezt a sz@rt azt erősen lebeszélném róla. Pénz kidobás. 10naposat vettem, de ebből 8napi adagot tudtam elhasználni. 4db olyan gagyi volt, hogy le sem tudtam szedni a fóliáról..
A fogaim ugyan olyanok, mint voltak. Direkt csináltam képeket. (ugyan olyan beállításokkal és fényviszonyokkal)
Az örök igazság itt is érvényes: "Olcsó" húsnak híg a leve.. :(
úgy látom nem jött be :))
Figyu,inkább gyűjtsd össze,szánd rá a pénzt és egy fogfehérítésre menj el a dokihoz-bár az sem fog vakító fehér eredményt hozni,de biztos,hogy hatásosabb bármi mástól.Aztán tedd le a cigit,kávét,stb,ami elszínez és utána jöhetnek ezek a gyengébb fehérítő hatású fogkrémek,stb a szinten tartás,további javítás érdekében.
Hát nem jött be.. évente-kétévente mindig bedőlök valami olyan dolognak, ami nyilván nem igaz... ez van. :P Én legalább nem 100e ft-okért vettem tesco-s edényeket.. :D
A cigit már letettem, kávét nem is iszom soha. Most a white now fogkrémben bízom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!