Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet ez? (bővebben lent)

Mitől lehet ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kellemetlen izt érzek a számba fogmosás után ugy 30perc mulva. A Nyelvemet is megmosom,de egy kis idő mulva ismét fehér lepedék van rajta és a fogaiman is.És kellemetlen a szájszagom... Mitől?
2011. dec. 30. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
akár afta ferözésed is lehet. Corsodillel öblögess!
2011. dec. 30. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem régóta mandulagyulladásos problémáim vannak.Kb kt évvel ezelőtt mondta a háziorvosom,hogy jó lenne megszabadulni a manduláimtól,mert így sosem fogok kigyógyulni,én viszont mivel már nem gyerek vagyok(27 éves),eléggé félek a komplikációktól,meg hát mit ne mondjak a műtét sem boldogít annyira,szóval azt mondtam nem jó ez így,majd kicsit jobban odafigyelek,hogy ne hűljek meg könnyen.

Kb egy éve,kezdődött nálam,hogy fehér lepedék fedte be a nyelvemet,ami nem igazán akart eltűnni,és párom is mondta hogy rosszaszagú lett a szám,és énis észrevettem,hogy olyan furcsa nem is tudom milyen ízt érzek a számban.Elmentem házidokihoz,és mondta hogy a folyamatosan duzzadt,esetenként gyulladt mandulám,gennyezik,és ez okozza a rossz szájszagot,lepedéket,és ízt a számban.

És igen ezen a fogmosás sem segít!Műtét kellene nekem!:-)

neked nem biztos hogy ugyanez a problémád,de lehetséges,szerintem menj el házidokihoz,vagy fogorvoshoz,ők biztosan segítenek!

2012. jan. 19. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!