1 hónap múlva leszedik a fogszabályzómat. Mi a véleményetek a fogsoromról? (képek)
Nem. :D
Ha a dokid hónapok óta nem tudja beállítani, akkor szted neked menne? :)
Jó ég, akkor én most elbújok szégyenemben. Nekem 2 havonta megtisztogatja a dokim, mert úgy néz ki addigra, mint aki nem mos fogat. Pedig használok fogselymet, fogköztisztító keféket is, naponta legalább 3 mosok fogat, és mégis.
Neked meg 2 éve nincs semmi fogkő, semmi elszíneződés. Áááá, legközelebb elásom magam a dokim előtt. XD
Neked meg grat. :D
:DD
Hát azért egy kis sárgaság van... de tényleg nem vészes
mondjuk én nem cigizek, kávét is csak nagyon ritkán csak az íz miatt...
de most ha komolyan nézzük, csak barátok között
ennek mi az értelme, hogy full szép a fogsorod. elmehetnél fogkrémreklámba és attól az igen nüansznyi befelé álló jobb alsó 2-es fogtól amit halandó nem vesz észre hacsak teliszájjal beleröhögsz a képébe és kéred még hogy 1 percig nézze a fogaid :D:D aggódsz ,hogy vajon mi lesz
hát tudod mit ,szerintem inkább légy büszke arra hogy fogszabis voltál ,és hogy ilyen szép fogaid vannak:)
:DD ez tetszett.
ha valaki akarja majd teszek fel képet, ha leszedték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!