10-es skálán mennyire fáj foghúzás után az íny?
Figyelt kérdés
Hétsó 6-os fáj az a nagyörlő azt hiszem.2011. dec. 25. 21:03
11/18 A kérdező kommentje:
Azt mondták azt ne, mert nem gátolja a véralvadást és ömleni foga vér.
2011. dec. 27. 13:44
12/18 A kérdező kommentje:
Ezzel a köcsög nyeléssel állok hadilábon.
2011. dec. 27. 13:44
13/18 anonim válasza:
Az algopyrin annyit fog érni, mint halottnak a csók, mivel ez csontseb.
14/18 anonim válasza:
nyelj nyugodtan. lényeg hogy NE KÖPJ :))
15/18 anonim válasza:
Nekem is ma húzták, hátsó 6-os, alul, iszonyatosan folyt utána a nyálam, és engem is nagyon idegesített, főleg hogy a vérzés sem akart elmúlni... nem szabad köpni, én csak így kicsurgattam a számból a csapba vagy zsepibe, mostmár nem folyik:) vízzel öblögetni én nem merek, a pálinkás öblögetésről is sok mindent olvastam, vegyesen jót is meg rosszat is, de nekem azóta nem vérzik. Már csak az evéssel vagyok bajban.. de remélem hamarosan elmúlik, kitartást neked is!:)
16/18 A kérdező kommentje:
Alul rosszabb lehet, mert könnyebben belemegy minden, de nehezebben is jön ki, nem?
2011. dec. 27. 17:21
17/18 anonim válasza:
Nem túl jó, de később jobb lesz úgyis :) Egyébként én flectort ittam fájdalomcsillapítónak foghúzás előtt, mert be volt gyulladva, akkor használt, egyáltalán nem fájt utána, bár sokak nem bírják meginni, szerintem annyira nem vészes az íze. Amikor kiment az érzéstelenítő, akkor ittam egyet, viszont most nem mulasztotta el a fájdalmat. Jelenleg viszont szerencsére nincs semmi baj, de még mindig zsibbad a nyelvem.:)
18/18 anonim válasza:
Nekem csontseb után se kellett több, mint egy szem algopyrin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!