Foghúzás előtt nyugtató? Nem szabad?
Figyelt kérdés
az érzéstelenítő felerősíti a hatását, vagy teljesen különböző és vehetek be nyugodtan?2011. dec. 15. 21:48
1/8 anonim válasza:
Azt hívják önszivatásnak. Ugyanis a doki nem fog neked utána érzéstelenítőt adni, mert nem fogja tudni milyen kereszthatás alakulhat ki. Ha meg eltitkolod, akkor pont azt kockáztatod, hogy akár nagyobb bajod is lesz a kettő kombójából.
2/8 anonim válasza:
Már hogy a fenébe ne tudná a doki, hogy milyen "kereszthatás" alakul ki? :) :)
Nem véletlen tanulnak se farmakológiát, sem aneszteziológiát.
3/8 anonim válasza:
Én mielőtt vésésre mentem, bekaptam egy szem 0,25 frontint, nagy szükségét éreztem, de nem volt baj belőle.
4/8 anonim válasza:
minek a nyugtató?:) én is rettegtem a foghúzástól, de nem fájt...:)
5/8 A kérdező kommentje:
hát én olyan szinten félek, hogy rosszul leszek, hányinger, hasmenés, szédülök stb
2011. dec. 17. 01:38
6/8 anonim válasza:
Ne stresszeld magad, egy ügyes doki fájdalommentesen benyom neked egy érzéstelenítő injekciót és semmit nem fogsz érezni a húzásból :)
7/8 anonim válasza:
Most voltam fogorvosnál konzultációra, és mondtam hogy nagyon félek, legközelebb ki kell húzni az első fogam.
Azt mondta hogy ha nagyon félek, nyugodtan vegyek be valamilyen nyugtatót.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amúgy vettem be és nem volt semmi gond belőle, sőt a lapra amit kaptam előtte konzultáción nekem is rá volt írva, hogy vegyek be ha nagyon félek
2012. febr. 10. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!