Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás előtt nyugtató? Nem...

Foghúzás előtt nyugtató? Nem szabad?

Figyelt kérdés
az érzéstelenítő felerősíti a hatását, vagy teljesen különböző és vehetek be nyugodtan?
2011. dec. 15. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt hívják önszivatásnak. Ugyanis a doki nem fog neked utána érzéstelenítőt adni, mert nem fogja tudni milyen kereszthatás alakulhat ki. Ha meg eltitkolod, akkor pont azt kockáztatod, hogy akár nagyobb bajod is lesz a kettő kombójából.
2011. dec. 15. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Már hogy a fenébe ne tudná a doki, hogy milyen "kereszthatás" alakul ki? :) :)

Nem véletlen tanulnak se farmakológiát, sem aneszteziológiát.

2011. dec. 15. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mielőtt vésésre mentem, bekaptam egy szem 0,25 frontint, nagy szükségét éreztem, de nem volt baj belőle.
2011. dec. 16. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
minek a nyugtató?:) én is rettegtem a foghúzástól, de nem fájt...:)
2011. dec. 16. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
hát én olyan szinten félek, hogy rosszul leszek, hányinger, hasmenés, szédülök stb
2011. dec. 17. 01:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne stresszeld magad, egy ügyes doki fájdalommentesen benyom neked egy érzéstelenítő injekciót és semmit nem fogsz érezni a húzásból :)
2011. dec. 18. 00:17
 7/8 anonim válasza:

Most voltam fogorvosnál konzultációra, és mondtam hogy nagyon félek, legközelebb ki kell húzni az első fogam.

Azt mondta hogy ha nagyon félek, nyugodtan vegyek be valamilyen nyugtatót.

2012. febr. 4. 11:12
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amúgy vettem be és nem volt semmi gond belőle, sőt a lapra amit kaptam előtte konzultáción nekem is rá volt írva, hogy vegyek be ha nagyon félek
2012. febr. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!