Ciki az ha asszemimetrikusok a fogaim az alsó fogsoron?
ha pont annyi fogad vn, mint amennyi kell, én a helyedben nem engedném
nekem a felső szabélytalan, mert nekem egyel több fogam van mint kéne( egyel több a metszőfogam, vagyis 5 van ,nem 4)
és én így nem engedten húzatni, sőt a fogszabályozó-orvosomnak eszébe sem jutott
Én is ilyen helyzetben voltam, bár nekem a felsőt is szabályozni, ehhez húzatni kellett, de az alsóban ugyanaz volt a helyzet mint neked.
Torlódott volt alul a 4 fogam, ami a szemfogak közt van, egymásra voltak nőve. Én úgy gondoltam, h egyszerűbb lenne egyet, a leghátsót kihúzatni, mert úgy gyorsabban kész lenne a fogszabályozás, nem lenne olyan nagy munka, mintha a 2 szemfogam melletti első kis örlőket húznák ki, és az első 6 fogamat rángatni a kihúzottak helyére. De azt mondta a fogdoki, h olyat nem csinálhatnak, mert asszimetrikus, és szakmailag nem helyes. Így belementem, h kihúzzák a 2 teljesen egészséges fogamat (sőt felül is ugyanezt a kettőt ki kellett húzni), ami nehéz döntés volt, mert soha semmit nem csináltak még a fogaimmal, még tömni sem kellett. De nem bántam meg, mert tényleg nagyon szépen a helyére igazítottak minden fogam. Most nyáron veszik le a fogszabim. Már nagyon várom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!