Hogyan teszik fel a fogszabályzót?
http://www.youtube.com/watch?v=bhYZxjZqOXk&feature=related
Ne ijedj meg attol a csotol, csak a nyalat szivja ki :)
Nekem nem olyan volt, mint a videón.
Felragasztották a breketteket, de az ívet csak napokkal utána, hogy a ragasztó jól megfogja. Ha a fogorvos nem ad, akkor rögtön utána menj el a dm-be, fogszabályozó viaszért. E nélkül egy tapodtat se! nem is hinnéd de ezek a pici aranyos cucccok baromi élesek (főleg ha még nincs fent a gumi) és mind beleakad az arcodba, mély sebeket hagyva. (belül)
A legrosszabb rész, amikor meghajlítja az ívet a végén, de nem tart sokáig. Akkor rögtön nem érzel fájdalmat, csak később. Ívről ívre kevesebb fájdalmat (a hosszú drótot ami keresztben van hívjuk így ezt rendszeresen cserélik)Nagyjából 5 napig pépeset eszel majd, mert minden egyes fogad úgy fáj, mintha egyszerre akarnak kiesni. Aludni se fogsz sokat. Javaslom az algoflex forét, nekem az volt jó.
Kb. két hétig sejpes leszel.
Tudom, hogy ezek után hihetetlen, de szeretni fogod a fogszabályozódat. Én imádtam.
Én vagyok az éjféli válaszoló.
19 voltam, ami azt jelenti, hogy neked nem fog így fájni, miné fiatalabb vagy annál kevésbé fáj.
Szerintem mindenkinek ugyan úgy fáj, csak az a kérdés ki hogyan tűri a fájdalmat...
Én nagyon szeretnék már fogszabályzót. :(( :D
52 nap múlva fent is lesz (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!