Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan teszik fel a fogszabály...

Hogyan teszik fel a fogszabályzót? Meddig csinálják?

Figyelt kérdés
És ha nekem vmeik fogam befele áll vmeik meg kifele akkor hogyan teszik fel? És ha a szemfogam nagyon fenn van? mert nem fér el a kis fogívem miatt ? kihúzhatják a szemfogat onnan fentről?
2010. szept. 12. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Látom kicsit ideges vagy emiatt. Ne aggódj !!! Hát attól függ h milyen fogszabályzót rendeltetek. Mert van olyan amelyiken ilyen kis gumigyűrűk vannak meg van olyan amelyiken nincs. A 6-os fogakra szokták rögzíteni az egészet és azt is 2féleképpen lehet.van gyűrűs és van olyan amelyik csak egy brekket. ha gyűrűs lesz akkor előtte el kell menned tágíttatni de ha ez kell akkor szóltak.

Hát az egész annyi h különféle cuccokkal letisztítja a fogaid és egyesével felragasztgatja a brekketeket. Belerakja a drótot ha gumis akkor azzal rögzíti ha patentos akkor csak egyszerűen belenyomja és ennyi !!!

Nekem 1,5 órát vett igénybe a 2 ív de ez orovsonként változik. Jó fogszabályzzást !!!

Buddha

2010. szept. 12. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 12. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem holnap rakják fel...úgy izgulok.
2010. szept. 12. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
hány éves vagy?
2010. szept. 12. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
szorítok :D ha nem nagy gond irhatnál utána privibe :) köszii
2010. szept. 12. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon izgulok mert júli 30-án teszik fel az éjszakai fogszabim és nagyon izgulok. Valaki tudja hogy hogy megy ez? Fàj, nem fáj? :-I
2014. júl. 28. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!