Nem akarok fogszabályzót, mit csináljak? :S
Észre vettük, hogy a két első fogam egyre távolodik egymástól és az egyik jön egyre előrébb...
Voltunk megnézetni és azt mondta a fogorvos, hogy felül az első fogaknál meg kellene metszeni és úgy a fogszabályzó, azt mondta, hogy ÁLLANDÓ lenne :(
DE:
nem tudnék normálisan nevetni, csak azok a színes bigyók figyelnének,
a főtt kukorica meg minden zöldség beleragadna ebédnél is...
Valami házi praktika, amitől normálisan vissza nő??
13/L
Nem véletlenül hordanak az emberek fogszabályzót, ugyanis más módon nem lehet a fogakat megrendszabályozni.
De hidd el, jobban jársz így. Nekem anyukám nem rakatta fel, merthogy szerinte az orvosnak nincs igaza és teljesen rendben vannak a fogaim. Most itt állok, sokkal többe fog kerülni a fogszabályzó, tovább kell hordani, ráadásul két fogam elvesztettem, mert egyszerűen nem férek rendesen hozzájuk takarításkor. Egy implantátum kéthavi fizetésem, arról nem is beszélve, hogy az már nem a saját fogam ugye..
Legyél okos, csináltasd meg most a fogszabályzót! Tudom hogy kellemetlen, de hidd el, sokkal rosszabb, ha felnőtt fejjel, háromszor akkora szenvedés árán kell helyreraknod a fogaid, főleg azzal a tudattal, hogy 10-15 évvel korábban ez egy egyszerű művelet lett volna, amit 1-2 év alatt elvégeznek.
Szerintem is most csináltasd meg. Később, mikor már 15-16 évesen bulizni fogsz járni, fiúzol...akkor még rosszabb lesz, hogy nem mersz nevetni egy hatalmasat mert nem szépek elöl a fogaid. Most még nem annyira vészes. Gondolom most még csak suli, délután bnők, haverok. Később mikor a bulikban mindenki a leg csinosabb lány akar lenni, akkor nagyon gáz lenne számodra, hogy akár milyen csinos és jó fej vagy, mikor mosolyogsz, egyből a két első nem szépen álló fogadra esik a tekintet.
Én sem foglalkoztam a fogszabályzóval, elhanyagoltam, pedig nekem nem is állandó lett volna. Tehát én is tapasztalatból írtam. Hidd el, nagyon rossz érzés volt.
én is most fogom megkapni 1hó mulva. Van néhány ismerösöm (korombeliek) és szerintem jól áll, még akkor is, ha nevetnek és mindenki látja.
Már bánom, hogy nem hamarabb kaptam meg, de belevágok és szerintem te is tegyél hasonlóképp, mert megéri :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!