Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fog csinálni a fogorvos?

Mit fog csinálni a fogorvos?

Figyelt kérdés
Voltam tömni és közölte, hogy a következő alkalommal a kettes és a hármas fogamat fogja tömni, de hogy csappal. Most nézem neten hogy akkor teljesen elfog tűnni a fogam és műfog lesz? Annyira nemhiszem hogy vészes a helyzet, tömött a fog igaz és egy picit alászuvasodott, de ennyire nemhiszem. És ha jól értettem akkor 2000 ft-ot mondott. Akkor most mit fog csinálni? Valamit félreértettem?
2011. dec. 14. 20:42
 1/2 bánomisén ***** válasza:

Nem. Mélyebb lyukat fúr majd a fogadba, mint egy normális tömésnél és belerak egy csapot. Ez a "csap" olyan, mintha egy picike csavart tekerne bele, de a kívülről a fogad fog majd látszani. Azután tesz az egésznek a tetejére egy normál tömést és kész.

Kapsz egy szurit az elején és semmit sem fogsz érezni. Nekem is van csapos fogam, a fúrás után már kifejezetten élveztem, amikor már csak azt tekergette befelé :-)

2011. dec. 14. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
nemtudom milyen beteg ember lehetesz, hogy élvezed a fogászatot, meg azt, hogy csavart tekernek a fogadba...
2011. dec. 30. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!