Ezüst kolloid az egy köptető, mennyibe kerül és hogy kell alkalmazni? A gennyes fog magától is kipucolódhat, ha amúgy nem szuvas?
Vény nélkül kapható, drága, és gyulladás csökkentésére alkalmas? Gondolom öblögetni kell vele, mint egy köptetővel, vagy szájvízzel, nem kell higítani?
Milyen márkákat ajánlanak? És tényleg hatásos? nekem gyulladt a fogam sokadik gyökérkezelés után és kiváncsi lennék h mennyi idő után hatna, mennyiszer kell használni naponta és hogy a már kennyes fogat is kitisztítja e.
vagy ilyenkor ecsetelni vagy begyógyszerezni szokta a doki? Mert fáj már tőle az arcüregem, ezt már garanciával csinálja a körzeti
Az ezüst kolloid nem köptető. Lehet vele öblögetni, de semmit sem fog érni. Pláne, hogy számjegyekkel olcsóbban lehet szájfertőtlenítőket kapni, amik viszont hatásosak.
Az ezüst kolloidot fogyasztani szokták, hígítva, ha jól tudom. Antibakteriális hatása ismert, de rendkívül rossz ár/érték arányt képvisel. Valóban megoldás lehet bizonyos problémákra, de közel sem mindenre, amire el próbálják adni.
pedig azt mondják a benne lévő ezüst miatt erős gyulladás csökkentő, akkor inkább maradjak az erős flector fájdalom csillapítónál? sajna sok benn a diclofenac ezért nem tanácsos gyakran használni, de pár perc alatt hat és van mikor egész napra
mellette a rantodil forte, bár az izületekre is hat, más nem használ sosem
nem tudom hogy bírjam ki másfél hétig fogdoki nélkül
sima szájviz jobban hassznál?
Még véletlenül sem köptető, az ezüstnek esetleg lehet adstringens, köhögéscsillapító hatása, de ezt csak az Argentum Nitricumról tudom, hogy az ezüstkolloid jó-e rá nem tudom, de ne kísérletezz.
Amúgy menj be egy patikába és kérdezd meg mit ajánlanak a gyulladt fogadra, ne vaktában lövöldözz, de a legjobb az lenne ha elmennél fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!