Miért fáj csak egy fogam? Nem rossz fog.
Figyelt kérdés
Ma reggel arra keltem fel, hogy egyetlen egy fogam elől nagyon fáj ha hozzáérek. Pedig nem is rossz meg semmi. Mitől lehet. Anyunak az elmúlt 2 hétbe az egész fogsora érzékeny mindenre. Hidegre, melegre, érintésre is.2011. dec. 8. 09:05
1/4 anonim válasza:
nem tudom, de én is arra keltem ilyen 3 körül, hogy fájt két fogam is elől, annyira hogy vissza se tudtam aludni.
pedig nem szokott. és már el is múlt, pedig nem vettem be semmit.
2/4 anonim válasza:
lehet körülötte gyulladás, lehet egy tályog a gyökerén, kívülről pedig teljesen egészségesnek tűnik. Fogorvos, röntgen és meg fogja mondani ,hogy hol a gond.
3/4 anonim válasza:
szia!
A barátomnak nyaraláskor kellett kihúzatni a fogát, annyira fájt neki, már a füle és a feje is fájt. Egészséges fog volt! A doki is csak csóválta a fejét. Azóta semmi baja nincs, nem érzett fájdalmat!
Van ilyen, hogy az egészségest is ki kell húzni. Bár, ha jobban utánanéznek, lehet, hogy csak egy kezelhető gyulladás, vagy összeszorítottad éjjel a fogad, és elnyomódott.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére azóta már jobban van. Remélem nem tér vissza a fogfájás.
2011. dec. 12. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!