Mennyire fog fájni a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Jövőhéten rakják fel, de én nagyon parázok, hogy sokat fogok szenvedni vele. Akinek van fogszabályzója az lásson el jó tanácsokkal légyszi. Mit egyek majd meg ilyesmi. És egy kis nyugtatást!! :) Köszönöm.2011. dec. 5. 22:33
11/16 anonim válasza:
nekem február 15.-én teszik fel már annyira várom :)
12/16 A kérdező kommentje:
Na hát tegnap felkerült. Nem húzott még rajta semmit, csak hogy szokjam. Leírhatatlan mennyire furcsa még. :D Főleg amikor először ettem. De fáj 1-2 fogam nyomásra, szóval elég kellemetlen. :/ Mi lesz akkor, ha húzni fognak rajta? Remélem megéri a szenvedést. :D
2011. dec. 15. 12:42
13/16 anonim válasza:
nyugi tuti meg fogja érni.Ismerek egy csajt olyan másfél évig volt a fogán...nagyon görbék voltak a fogai most meg olyan mint egy sztáré :)
ááá én úgy várom már a szerdát (akkor teszik fel) hogy majd kiugrok a bőrömből
egyébként kérdező hány éves vagy??és mennyibe került a fogszabid??
/Kukurica/
14/16 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. 450 000 Ft, alul fém, felül az esztétikus, láthatatlan. Hát azért annyira ne várd, én úgy ennék valami normálisat főzeléken és tejbegrízen kivül, de hát nehéz a rágás. :/
2011. dec. 15. 22:12
15/16 anonim válasza:
huh..nekem csütörtökön fogják feltenni..és tényleg nagyon izgulok..kérlek nyugtassatok meg,hogy nem is olyan szörnyű..:(
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem ma 1 hete van fent. Ne izgulj, de tényleg. Az első 1-2 nap lesz nagyon furcsa, meg olyan érzés lesz, mintha be lenne gyulladva pár fogad. De én 1 hét alatt úgy megszoktam. Észre se veszem, hogy rajtam van. Az első napon állandóan rá koncentráltam, de most meg. Normálisan tudok enni is mindent, tegnap még patogatott kukoricát is sikerült megennem. :D:D:D:D Szóval no para! :) És kitartás!
2011. dec. 21. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!