Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az lehet hogy más fogat...

Az lehet hogy más fogat húzott a fogorvos mint amelyik fájt?

Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének, tiszta ideg vagyok most. elmentem rászántam magam. fájt egy fogam hátul nem a leghátsó hanem az az előtti. a fogorvosnak mondtam hogy ott hátul fáj megnézte jól megütögette majdössze sz*rtam magam úgy fájt majd közölte hogy ki kell húzni. megcsinálta, mutatta is hogy ez a gennyes fogvég (én nem értek hozzá.) itthon látom hogy nem azt fogam húzta mint amelyik fájt!! vagyis amelyiket éreztem. na most mondjátok meg hogy annyira balfa*z volt az a doki hogy rossz fogat húzzon, de akkor nem értem miért azt ütöggette amelyik fájt vagy csak átsugárzott volna a fájdalom, azért éreztem hogy a másik fogam fáj? mondjatok valamit mert itt vagyok tök idegben, a sírás kerülget, nem lehet igaz hogy megint mehetek a fogorvoshoz ráadásul egy goromba s*ar alak! és még ha feleslegesen szedte is ki a fogam:((((
2009. máj. 13. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért húzott rögtön, először általában megpróbálják megmenteni a fogat.

Szerintem csak pár nap múlva tudod meg, hogy az fájt-e amieket kihúzta.

Ha pedig nem tetszik a fogorvos, menj másikhoz, én még a székről is felállnék és otthagynám, ha nem szimpatikus. Olyan nyúlkáljon a számban akiben megbízom.

2009. máj. 13. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Átsugározhatott oda! Elég kevés az esélye annak, hogy rossz fogat húzzon, pláne ha kocogtatott is, mivel a reakcióidból egyértelműen meg tudja állapítani, hogy melyik fogad érzékeny kocogtatásra.

Persze azért egy röntgent csinálni nem tarott volna semennyi időbe neki. De nyugtasson az a tény, hogy ha tényleg ott volt a gennyzacskó a fogad gyökerén, akkor az a fogad mentehetetlen lett volna gyökérkezeléssel is.

2009. máj. 13. 12:07
 3/11 A kérdező kommentje:
értem. én is csak abban reménykededk hogy átsugározhatott mert én tényleg úgy éreztem mikor kocogtatta is hogy ott fáj. meg megmutatta a gyökerét mikor kihúzta hogy ott volt a gennyes rész...remélem rosszul gondolom és nem tolta el
2009. máj. 13. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
nem értem miért nem próbálta megmenteni, ha gennyes a vége akkor gyökérkezeléssel talán megmenthető lett volna. ne izgulj, tuti nem a másik fogadat húzta ki, ő egy fogorvos, szerintem csak észreveszi, hogy melyikkel van a bibi. én is foghúzás után vagyok nekem is fájt a mellette levő fogam egy pár napig, elég nagy valszeg a sebed , ha 1 hét után is fáj menj el egy megbízható dokihoz, addig ne izgulj csak vigyázz a sebre
2009. máj. 13. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Lehet én így jártam bár a töméssel.Direkt meg is mutattam neki melyik lyukadt ki(elől a metsző),mondja ok betömi.erre fogja és az egyik jó rágófogam tömte be.Tuti jó volt nem lehetett rajta látni még apró karcolást sem.Barátnőm ugyannaál a dokinál ugyanígy járt,kérdzete miért tömte be a jót,erre beszólt,hogy úgyis kilyukadt volna XD,vannak fura emberkék az tuti
2009. máj. 13. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem húztak egyszer másikat,Előtte fél óráig mindenféle módszerrel vizsgálgatta,hogy az fáj-e,nekem akkor már mind fájt,s kihúzta,amelyiket ő gondolta betegnek. Utána is fájt. Elmentem egy másik fogorvoshoz,kiderült,hogy a másik volt lyukas a kettő közti részen,és betömte. De egy fogam bánta. Ennek ellenére szerintem neked a fájóst húzta ki,de pár nap múlva úgyis kiderül.Majd írd meg,jót húzott-e ki.
2009. máj. 13. 22:07
 7/11 A kérdező kommentje:
mondta valak ihogy írjam meg mi lett. azt hiszem jó fogat
2009. máj. 18. 21:31
 8/11 A kérdező kommentje:
mondta valak ihogy írjam meg mi lett. azt hiszem jó fogat húzott de nem tudom fájni nem fáj de néha ilyen
2009. máj. 18. 21:31
 9/11 A kérdező kommentje:
mondta valak ihogy írjam meg mi lett. azt hiszem jó fogat húzott de nem tudom fájni nem fáj de néha ilyen kicsit kellemetlen nyomást feszülést érzek ott, nem tudom honnan
2009. máj. 18. 21:32
 10/11 A kérdező kommentje:
mondta valak ihogy írjam meg mi lett. azt hiszem jó fogat húzott de nem tudom fájni nem fáj de néha ilyen kicsit kellemetlen nyomást feszülést érzek ott, nem tudom hogy onnan jöhet-e vagy az az előtti
2009. máj. 18. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!