Hogy szednek ki egy olyan fogat, aminek csak a gyökere van meg, de az is kivan fúrva, mert gyökérkezelve volt? :S
fogóval.Nekem apró darabokra volt törve az egyik fogam, de kitudta húzni.
Ha pedig jó a fogad akkor betömi és nem fogja kihúzni.
Nincs mitől félned, mert a kezelés előtt elérzésteleníti.
Nekem a nyáron 4 fogat húztak és 4 tömtek. Felnőtt létemre első alkalommal remegve menetem be mert évek óta a rossz élmények hatása alatt voltam. A kezelés végére mondtam a doktornőnek, hogy vissza adta a hitet, hogy igen is vannak kiváló fogorvosok akiknél nem lehet fájdalmat érezni. Igaz ez nem SZTK-n volt a kezelés, hanem magán fogorvosnál. Rendbe tette úgy a fogaimat, hogy bátran merek már mosolyogni.
Ha tudja fogóval v kivési.
Nekem a fele hiányzott, tömni nem volt érdemes állítólag, szájsebészeten húzták ki, sajnos az utóbbi időben mindig rosszul szoktam lenni, még időben tudtam szólni addig a doki is pihent, nehezen jött ki az 1ik gyökér..nagyon megviselt és még a végén is rosszul lettem és a váróban is.
Megkérdeztem a háziorvosom, h mitől lehet, azt mondta ilyen vagyok, pedig korábban nm volt ilyen! És azt is, h lehet-e tenni ellene a válasz: nem!:(( Most már sajnos mindig ez lesz.
Szerencsére jól ki tudta szedni és csak 1hétig szenvedtem a fájdalomtól. igaz néha még fáj mintha ott lenne a fogam.. Pár hónapja volt.
úú b+, nem irigyellek.
Nem akarom fényezni magam, de:
- estem biciklivel és szétszakadt az állam, a szám és a nyelvem (16 öltés),
- elszakadt az achillesem,
- betört a fejem,
- gyökérkezeltek érzéstelenítés nélkül
...hál istennek mindezt nem mind egyszerre és egyszer nekem is szedték ki egy foggyökeremet.
Ez volt mind közül a legszarabb.
Fájdalomra ne számíts, mert brutális mennyiségű fájdalomcsillapítót kapsz, ellenben ha nincs szerencséd, akkor valami ár-szerű motyót kalapálnak bele a foggyökeredbe, hogy ki tudják húzni... és az elbaxott egy dolog.
Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mintha kalapáccsal ütnék a fejed.
3 nő szedte ki nekem ezt, ebből egy adogatta a "műszereket", egy csinálta, egy meg fogta a fejem.
Életem legszarabb élménye. Viszont nem gyulladt be, mint az előttem szólónak, nagyon jól "megcsinálták" a csajok. :) Szentkirályi utca, szvsz ne költs maszekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!