Erről a fogszabályzóról vélemények? (link)
Egy átlag maszek fogorvosnál ez 140 ezer forint!
A sima az 120 ezer!
Nem tudom, mennyibe kerül, de én magamnak biztos nem kérnék ilyet. Lehet, hogy ami az osztálytársamnak volt, az más típusú volt, de az is ilyen alig látható volt, és a végére már besárgult és mindig úgy nézett ki, mintha lepedékes lett volna a foga. Mondjuk hogyha rendszeresen jársz fogorvoshoz és normálisan tisztítod, kezeled, akkor biztos jobb lesz, mint az övé volt. :) Mindenesetre én biztos a hagyományosat választanám, egy részt mert olcsóbb, másrészt mert inkább fogszabályzónak néz ki, és végül is nem gáz, viszont ezeknél távolról tényleg úgy tűnik, mintha nem mostál volna fogat. :(
Látom, nem mai a kérdés, de hátha valakinek még segítségére lesz. :) Sajnálom, ha valaki nem ért velem egyet, én is csak külső megfigyelőkénti tapasztalataimat írtam le.
Ja, egyébként pár hete voltam én is fogszabályzáson (SZTK), és ott mondták, hogy a porcelános foganként +5000.- (gyerekfogszabályzó)
17/L
Porcelán, nekem is ilyen volt. 300 ezer forint volt, maszek orvosnál.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!