Fogtöméskor az érzéstelenítéskor, a tűt milyen mélyen szúrják be, és hány másodpercig tartják bent, valamint általában mekkora adagot adnak?
Figyelt kérdés
Volt már tömés-em , de akkor nem kértem érzéstelenítőt , mert nem volt mély a lyuk ( szerintem most az ) , és az érzéstelenítő mennyire fáj?2011. nov. 10. 16:45
1/4 A kérdező kommentje:
Ugyértem magában az mennyire fáj , hogy benyomja a tűt XD
pl : lábujjamba már kaptam több inyekciót is az kibírható volt
2011. nov. 10. 16:46
3/4 A kérdező kommentje:
az azért erős túlzás nem? :D ha megböknek 1 tűvel akárhol az mindenképpen fáj , az íny meg főleg érzékenynek hangzik
2011. nov. 10. 16:59
4/4 monsterx válasza:
Attól függ hova adják előre orr alá kellemetlen de kibírható ha beljebb az őrlő felé az csodás mert semmit nem érzel max egy kis feszítést én észre se vettem hogy benyomta már kész is volt és zsibbadt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!