Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon érzékenyek az első...

Nagyon érzékenyek az első fogaim és olyan mintha az ínyem lecsúszott volna a fogam alsó részéről! Vagyis mint ha a gyökerét látnám! Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban is biztos vagyok benne: fogínygyulladásod van. A fogak érzékenyek, ha a gyökerüket nem védi kellőképpen az íny.

Rengeteg c-vitamin és fogorvos de mielőbb, mert attól függően, hogy mi okozza (vírus és /vagy baci) az ügy folytatódik kezelés nélkül fogínyvérzéssel, az íny maradandó sorvadásával, végső soron a fogak elvesztésével. Oké, idáig azért elég nehéz eljutni, de a fogmedergyulladás egy ponton túl állatira fáj!

Tapasztaltam sajnos.

2009. máj. 5. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Felül? Most voltam fogdokinál, nálam is hasonló a helyzet. Azt mondja azért, mert van ott egy pici húsdarab, valami fék vagy mi /bocsi nem vagyok vérprofi/, amit gyerekkoromban el kellett volna vágni, mert nekem túl feszes, és felhúzza az ínyem a fogról. Állítólag ezt most is meg lehet csináltatni és Elmexet kell használni.
2009. máj. 5. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam, hogy az ínyem is vérzik fogmosáskor!
2009. máj. 5. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet fogínygyulladás is vagy az is, hogy túl erősen mosod a fogad és feldörzsölöd a fogínyt a fognyakról. Az Elmex + Listerine szájvíz segíthet. Ha nem, akkor doki:-(
2009. máj. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!