A bölcsességfogtól lehet ez?
Figyelt kérdés
Pénteken este belázasodtam, mint a fene, nem tudtuk, hogy mi a bajom, azt hittük, hogy valami betegséget összeszedtem. De aztán másnapra elkezdett fájni az állkapcsom, főleg a jobb oldalt, végig az első egyestől a leghátsóig. Aztán a fájdalom két fogra összepontosult, sajnos az egyik lyukas annak ellenére, hogy be lett tömve, és a mögöttelévő, aminek semmi baja nincsen. Ráadásul ott be is dagadt az ínyjem. Néha fáj a torkom, de az hamar elmúlik, egy-két nyelés után, viszont néha hőemelkedésem/lázam lesz és ugye fájnak a fogaim. Mindez azért érdekes, mert a bal oldalon vettem észre, hogy nőnek a bölcsességfogaim. Átirányulhat a fájdalom a másik oldalra ennyire? Sajnos vidéken lakom, úgyhogy fogorvoshoz az ünnepek miatt csak szerdán tudok menni, addig szenvedek, de már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy a lyukas fogamat kihúzzák, vagy, hogy az is okozza ezt a fájdalmat a másik kettő mellett. A tömés miatt nem látszik, hogy mekkora a lyuk benne sajnos. Ráadásul attól félek, hogy nagyon nagy, mert sajnos nekünk családilag rosszak a fogak, hiába igyekszem vigyázni rájuk.2011. okt. 31. 09:49
1/1 anonim válasza:
Igen, nyugodtan lehet ez a bölcsességfogtól, az összes jelenséged. Én kb. 8 évig szenvedtem velük, mivel nem is fértek be a számba, és állandóan próbálkoztak jönni kifele. Aztán egy előtte lévő rosszat kihúztak, utána már berendezkedtek az "új" fogaim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!