Nagyon fáj a foghúzás?
Figyelt kérdés
Ma megyek fogdokihoz, s ki kell húzni sajnos.2009. máj. 4. 13:38
1/6 anonim válasza:
Kapsz érzéstelenítő szurit, ami kellemetlen de utána nem fog fájni!:) Utána se nagyon... Ne aggódj! Bár megértelek, én is utálom és félek is a fogidokitól... Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Akkor fáj csak ha már nagyon be van gyulladva és úgy húzzák ki. Adhatnak akkor bármilyen érzéstelenítőt, nem sokat használ. De ha nincs ilyen gond, nem fog fájni.
3/6 anonim válasza:
a húzás nem annyira, utána viszont pár napig lehetnek gondok. kortól is függ, anyumnak 58 évesen kikapták 3 fogát és meg se kottyant neki rokonom élettársa meg napokig szenvedett 1 fog miatt.
4/6 anonim válasza:
attól is függ hogy milyen fogat húz és hogy ki...
nekem anno SZTK-s fogdoki csinálta, hogy a fájdalomcsillapítót felnyomta az orrüregemig(orromon csöpögött ki) és az utána még 2x szúrt... aztán elkezdte húzni... mikor már mozgott azt mondja "Szépen cuppog!" sikerült neki kihúznia de elég nagy gyökere volt(bal felső 6-os) és megnyílt az orrüregbe +bele is törte... már ott tartottam hogy ha nem végez 2 percen bellül én beb*szok neki egyet mire azt mondja: "Kész is vagyunk ugye, hogy nem is volt olyan szörnyű!"
de mostanra magánfogdokihoz járok aki nagyon kedves, csinos, fiatal, és imádom h fölém hajol tökéletesen belátok a dekoltázsába... így már nem is olyan szörnyű a fogorvoshoz járás:D
5/6 A kérdező kommentje:
Most húzták ki, a szuri kicsit kellemetlen volt, de a húzást nem is éreztem:D Csak ropogott:D
2009. máj. 5. 09:22
6/6 anonim válasza:
nekem a foghúzással nagyon rossz élményem van... egyik haverommal mentem, neki fúrták a fogát és elkísért minket egy harmadik haverunk. én voltam az első, de hülyeségből megfogadtuk hogy "mi kemények vagyunk és nem kérünk érzéstelenítőt" (mai napig ezt bánom). amikor húzta, az iszonyatosan fájt, nem adtam ki hangot, de a szék karfáját úgy szorítottam hogy görcsbe rándult a kezem... amikor meg kijött a fog, valamitől a vér nagyon hevesen elkezdett folyni (először spriccelt egyet.....). rohadtul megijedtem, de gyorsan elzárta egy tamponnal. a kezelés után még 1 hétig nagyon fájt, azután már kezdett elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!