Hidrogén peroxiddal lehet öblögetni? Igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Aki csak hallott valamit, ne írjon, mert nem érdekel. Tapasztalatok érdekelnek, esetleg tudományosan alátámasztva. Nem érdekel, hogy ki mit hallott, mert a mikulás sem létezik. Köszönöm előre is.
(3%-osra gondolok)
2011. okt. 20. 20:07
1/9 anonim válasza:
biztos lehet.
azt még nem próbáltam. Elég nekem a kénsav
2/9 anonim válasza:
Hat en nem ajanlanam neked... (Sajat tapasztalat)
3/9 anonim válasza:
Ne öblögess vele, folteltávolítónak használd makacs foltokra világos (fehér) ruhán. (Pl vér, vörösborfolt ilyesmi)
Utána normál mosással, öblítéssel mosd ki.
Erre a célra 6 %-osat használtam, de majd kipróbálom a 9-est is.
4/9 A kérdező kommentje:
20:17-es Mi történt veled utána?
2011. okt. 20. 20:34
5/9 anonim válasza:
3%-ossal lehet öblögetni, de gyakran ne csináld mert kifekélyesedik a nyálkahártya. -Egy gyógyszerész-
6/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy gyakran?
Havi 1*?
És nem sérti fel az ínyt? Lehet gyógyszertárban tényleg ingyen kevertetni 3%-osat?
2011. okt. 20. 21:25
7/9 anonim válasza:
Pár száz Ft, 50 ml kiszerelésben vagy 100 ml, patikája válogatja. Vagy van kikeverve, vagy ha nincs valami előbbre való megcsinálják ott helyben. A használatról pedig annyit, hogy mivel nem vagyok fogász, ezért fogfehérítésre érdemes kikérni az illetékes véleményét. Gyakori használat alatt azt értettem, hogy hetekig naponta alkalmazod.
8/9 anonim válasza:
en ma vettem 3%-os hidrogen peroxidot. az uvegre az van rairva,h oblogetesre. nem hinnem,h ezt irnak ra,ha barmifele gondot okozna.
9/9 anonim válasza:
Lehet vele öblögetni, nem túl gyakran, de semmi bajod nem lesz tőle. Nekem pl torokfájásra javasolták, de jó a rossz szájszag ellen, illetve eltünteti a lepedéket a fogakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!