Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hidrogén peroxiddal lehet...

Hidrogén peroxiddal lehet öblögetni? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés

Aki csak hallott valamit, ne írjon, mert nem érdekel. Tapasztalatok érdekelnek, esetleg tudományosan alátámasztva. Nem érdekel, hogy ki mit hallott, mert a mikulás sem létezik. Köszönöm előre is.

(3%-osra gondolok)

2011. okt. 20. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

biztos lehet.

azt még nem próbáltam. Elég nekem a kénsav

2011. okt. 20. 20:15
 2/9 anonim válasza:
Hat en nem ajanlanam neked... (Sajat tapasztalat)
2011. okt. 20. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne öblögess vele, folteltávolítónak használd makacs foltokra világos (fehér) ruhán. (Pl vér, vörösborfolt ilyesmi)

Utána normál mosással, öblítéssel mosd ki.

Erre a célra 6 %-osat használtam, de majd kipróbálom a 9-est is.

2011. okt. 20. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:
20:17-es Mi történt veled utána?
2011. okt. 20. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
3%-ossal lehet öblögetni, de gyakran ne csináld mert kifekélyesedik a nyálkahártya. -Egy gyógyszerész-
2011. okt. 20. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Mit jelent az hogy gyakran?

Havi 1*?

És nem sérti fel az ínyt? Lehet gyógyszertárban tényleg ingyen kevertetni 3%-osat?

2011. okt. 20. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Pár száz Ft, 50 ml kiszerelésben vagy 100 ml, patikája válogatja. Vagy van kikeverve, vagy ha nincs valami előbbre való megcsinálják ott helyben. A használatról pedig annyit, hogy mivel nem vagyok fogász, ezért fogfehérítésre érdemes kikérni az illetékes véleményét. Gyakori használat alatt azt értettem, hogy hetekig naponta alkalmazod.
2011. okt. 20. 21:33
 8/9 anonim válasza:
en ma vettem 3%-os hidrogen peroxidot. az uvegre az van rairva,h oblogetesre. nem hinnem,h ezt irnak ra,ha barmifele gondot okozna.
2012. ápr. 19. 15:24
 9/9 anonim válasza:
Lehet vele öblögetni, nem túl gyakran, de semmi bajod nem lesz tőle. Nekem pl torokfájásra javasolták, de jó a rossz szájszag ellen, illetve eltünteti a lepedéket a fogakról.
2013. márc. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!