3%-os hidrogén-peroxiddal való fogfehérítés? Mennyi idő után látszik az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 12:10
2/22 A kérdező kommentje:
El mondom neked :D A fogorvosom ajánlotta :D ÉS mielőtt beszólogatsz inkább nézz utána a dolgoknak ... :)
2011. aug. 17. 12:17
4/22 A kérdező kommentje:
Mielőtt itt osztod a népet :) Nézz utána :D
2011. aug. 17. 12:26
5/22 sine.lacrimna válasza:
bizony.Kíváncsiságból megnéztem az üveget és az van ráírva hogy szájhigiénia fenntartására alkalmazható, öblögetéssel.
Válasz előtt nem árt tájékozódni!
Szerintem néhány hét elég hozzá.
6/22 anonim válasza:
tudom mi van ráírva a hidrogén peroxidra...ettől még baromság vele tönkretenni a fogakat és a nyálkahártyát...a doki 35%-ossal fehérít kontrollált körülmények közt, csak a fogakat éri és roncsolja a zománcot
fogkövet mikor szedte le utoljára a dokid?
7/22 sine.lacrimna válasza:
3%-osról beszélünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/22 sine.lacrimna válasza:
a cukros ,szénsavas löttyök jobban roncsolnak.
9/22 anonim válasza:
tudom, hogy 3 %-osról beszélünk
de te még a nevedet sem írod jól, úgyhogy hagyjuk
10/22 sine.lacrimna válasza:
ne személyeskedjünk a kérdésről beszéljünk!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!