Milyen az az ''átlátszó fogszabályzó"? Nem tudok semmit
se róla, elmondanátok mindent? Ára? Hol lehet? Mi ez
egyáltalán? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 00:55
1/7 anonim válasza:
az ára a fogorvostól is függ,de álagosan 2szer annyi mint a fém.a barátnőm fogorvosánál 90ezer alulra és plussz 90ezer felülre a fém,az átlátszó 170alulra,ugyanennyi felülre.
a fogorvosnál lehet feltetetni időpontegyeztetés után,és ugyanugy bizonyos időközönként vissza kell vele járni,mint a fémnél.
ugyanolyan fogszabi mint a fém,csak épp drágább és átlátszó.
2009. máj. 1. 00:59
2/7 A kérdező kommentje:
ohh.ht köszönöm szééépen *.*
2009. máj. 1. 01:27
3/7 anonim válasza:
Most lehet megleszek lincselve, de szerintem nem éri meg! Egyik barátnőmmel pont egyszerre lettünk fogszabályzósok (vagy is ő kicsit előbb)... ők voltak olyan helyzetben, hogy kitudták fizetni az "átlátszót", mi nem, és őszintén szólva már 16 éves fejjel is úgy gondoltam, hogy fölösleges. Lényegében ugyanaz, mint a fém fogszabályzó, amit 18 év alatt a tb támogat, csak annyi hogy a kis "tappancsok", amik a fogon vannak átlátszók, vagy fehérek, nem tudom pontosan. A sín viszont ugyanúgy ezüst színű, tehát látszik. [link]
2009. máj. 22. 16:07
4/7 anonim válasza:
nekem 75ezerért rakják fel felülre +a húzások havonta 8ezer.
szerintem sokkal jobb mint a fém emrt az egyből szembetünik,ez viszont sokkal kevésbé látszik.
2009. szept. 12. 11:58
5/7 anonim válasza:
nekem most rakták fel 2 hónapja, az elelyén aggódtam hogy hogyfog kinézni,de valakik például akikkel minden nap találkoztam és beszéltem észre sem vették...én csak ajánlani tudom!megéri az a pluszz pénz,mer a másik nagyon szembetűnő(olyan van osztály társamnak)
2009. dec. 5. 23:39
6/7 anonim válasza:
egyik barátnőmnek átlátszó van és őszintén szerintem sokkal csúnyábban néz ki mint a normális. ha messzebbről nézem akkor pont olyan mintha fogköves lenne. unokatesómnak normális van és sokkal jobb nekem is olyan lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!