Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány fogadat húzták már ki?

Hány fogadat húzták már ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy kinek hány foghúzása volt már, hány évesen (kb.) és melyik foga került eltávolításra, valamint hogy pótolva lett-e a fog, vagy nem?

Köszi! :)

2009. ápr. 28. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
nekem már 7 fogamat kihúzták..sajnos. :/ a legelsőt, olyan 12 évesen.. pótlásom nincs.
2009. ápr. 28. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen kellett az egyik örlőfogamat kihúzni, mert abszolút menthetetlen volt. a mai napig nagyon sajnálom. azóta fokozottan vigyázok a fogaimra. nincsen még pótolva, mivel implantátumra gyűjtök, a hidas megoldástól viszolygok.
2009. ápr. 28. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
19 vagyok, szerencsére még egyiket sem, de az egyik örlőfogam nagyon gyanús
2009. ápr. 28. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó: akkor gyorsan menj el fogorvoshoz, hátha még gyökérkezelhető és akkor meg tudják menteni.
2009. ápr. 28. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
2-őt 12 éves vagyok, csütörtökön húzták a 2.-at az elsőt az csütörtökön lesz 3 hete! utolsó előttieket alul, nem lett pótolva majd csak a mögötte lévő fogakat húzzák fogszabival a helyére!
2009. ápr. 28. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem hármat, mindet az elmúlt fél évben, most 22 vagyok.

3 bölcsességfogat

2009. ápr. 30. 10:41
 7/8 anonim válasza:
Kettőt, a két bölcsességfogamat, nem fértek el, nagyon fájt!!! A többi hál'Istennek egészséges! Soha nem volt problémám velük, pedig dohányzom és kávézom is, mégis szép fehérek
2009. ápr. 30. 11:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. ápr. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!