Hány fogadat húzták már ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy kinek hány foghúzása volt már, hány évesen (kb.) és melyik foga került eltávolításra, valamint hogy pótolva lett-e a fog, vagy nem?
Köszi! :)
2009. ápr. 28. 14:38
1/8 anonim válasza:
nekem már 7 fogamat kihúzták..sajnos. :/ a legelsőt, olyan 12 évesen.. pótlásom nincs.
2/8 anonim válasza:
Nekem 18 évesen kellett az egyik örlőfogamat kihúzni, mert abszolút menthetetlen volt. a mai napig nagyon sajnálom. azóta fokozottan vigyázok a fogaimra. nincsen még pótolva, mivel implantátumra gyűjtök, a hidas megoldástól viszolygok.
3/8 anonim válasza:
19 vagyok, szerencsére még egyiket sem, de az egyik örlőfogam nagyon gyanús
4/8 anonim válasza:
utolsó: akkor gyorsan menj el fogorvoshoz, hátha még gyökérkezelhető és akkor meg tudják menteni.
5/8 anonim válasza:
2-őt 12 éves vagyok, csütörtökön húzták a 2.-at az elsőt az csütörtökön lesz 3 hete! utolsó előttieket alul, nem lett pótolva majd csak a mögötte lévő fogakat húzzák fogszabival a helyére!
6/8 anonim válasza:
nekem hármat, mindet az elmúlt fél évben, most 22 vagyok.
3 bölcsességfogat
7/8 anonim válasza:
Kettőt, a két bölcsességfogamat, nem fértek el, nagyon fájt!!! A többi hál'Istennek egészséges! Soha nem volt problémám velük, pedig dohányzom és kávézom is, mégis szép fehérek
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2009. ápr. 30. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!