Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mit tegyek? SÜRGŐS

Most mit tegyek? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Sziasztok,minden nap megeszek 1 fej nagy foghagymát,ma is így tettem....Erre álmaim férfija ma hívott randevúzni,elmentem fogat mosni,vettem pici tubusos szájvizet a dm-be,rágó...semmi sem segít,mer böfögöm fel.Ne haragudjatok,tényleg picit undi,de ez a tény.Megfogja érezni.Mit tegyek? :SS Előre is köszönöm
2011. okt. 1. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy egészséges a fokhagyma, de ha valaki rendszeresen, sokat eszik, nemcsak a szája, hanem az egész bőrfelülete bűzlik tőle...
2011. okt. 1. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
moss mégegyszer fogat, utáána rágózz
2011. okt. 1. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni. Én azt hallottam, hogy a petrezselyem semlegesíti a hagyma szagát, de hogy tényleg így van-e nem tudom.

Az viszont biztos, hogy ha valaki ilyen nagy mértékben fogyaszt fokhagymát az egész bőre bűzleni fog. És nincs is szükség arra, hogy minden nap megegyünk egy fej fokhagymát, bőven elég, ha hetente pár gerezdet megenni. Azt is tanácsos akkor enni, amikor már tudod, hogy nem mész az nap sehova.

16/L

2011. okt. 1. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyorsan mondd le a randit, akármilyen váratlanul közbejött indokkal (kivéve a fejfájást, hasfájást). Ellenkező esetben ez lesz az utolsó randitok!
2011. okt. 1. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
forever alone
2011. okt. 1. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy ez a helyzet...ha tényleg bír téged, nem fog ezért elfutni, lehet, hogy jót röhögtök az egészen. De ezután már módjával egyél fokhagymát.
2011. okt. 1. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Lemondtam...
2011. okt. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!