Miért fáj a fogam ennyire? Sürgős!
Figyelt kérdés
Szia.
11/lány vagyok.
10 perce nyam-nyogok egy szendvicsen és az egyik harapásnál az első két fogam melletti nagyon elkezdett fájni.
Nem tejfog!
Még csak nem is nő.
Már vagy két éve nem voltam rendesen fogorvosnál,egyszerűen félek,és tudom,hogy nagy gond van egy-két fogammal.
Csak iskolával megyünk minden évbe,de akkor anyut megkérem,hogy írja meg az osztályfőnöknek,hogy a fogorvos nem kezelhet.
A fogam feletti íny fáj nagyon nyilall és szúr.
Most hűtöttem egy kis hideg vízzel,de nem lett jobb..
Segítesek..
2011. aug. 31. 13:49
1/1 anonim válasza:
Ez lehet fogínygyulladás is, amit jól meg kell sikálni puha sörtéjű fogkefével, majd bekenni pl.: ínygyulladásra való géllel, vagy öblögetni Phlogosollal, de azt is rá lehet kenni töményen, de lehet a fog is gyulladásban, amit viszont csak fogorvos tud megoldani, és minél előbb mész, annál biztosabb, hogy még ki lehet kezelni, ha későn mész, kihúzhatják, ami elég ronda lenne ott elől. Nem beszélve arról, hogyha a gyulladás továbbterjed olyan elviselhetetlen fájdalommal jár, hogy úgysem úszod meg fogorvos nélkül. Tehát javaslom, hogy győzd le a félelmed és mielőbb menjetek el fogászatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!