Hogy is van ez a fog ügy? Hogy kell mennem az sztk-shoz? Szeretnék tisztában lenni vele
Figyelt kérdés
van hátul egy lyukas fogam. el szeretnék menni már megcsináltatni csak nem igazán tudom hogy megy ez. szóval elvileg egymás mellett van az iskolafogászat (még oda is mehetnék) és az sztk-s fogorvos. iskolafogászatra nem akarok menn imert időpontot adnának és visszamenni meg ki tudja hogy macerás..szóval hogy kell mennem az sztk-shoz? ugyanúgy bemenni a rendelőbe mintha házidokihoz mennék? mondja anyum hogy egy fogorvoshoz mehetek, mert oda tartozunk. akkor ott több dok iis lesz? vagy hogy van ez? sehítsetek:(2009. ápr. 27. 20:48
1/2 anonim válasza:
Ahhoz a fogorvoshoz mehetsz, ahová tartozol. De mindenhol másképp működik, nálunk pl. csak időpontra lehet menni (kivéve fájós fog). Kb. 2-3 hónapra előre adnak csak időpontot.
Szóval menj oda, és majd az asszisztens megmondja, hogy rögtön fogadnak, vagy ad egy időpontot.
2/2 anonim válasza:
Szia, amikor én TB-támogatott kezelést akartam igénybe venni, nekem azt mondták, hogy ha középiskolás vagyok még, akkor csak a sulidokihoz mehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!