Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mit csináljak? 12/L...

Most mit csináljak? 12/L Help! ( ( (

Figyelt kérdés

kezdem az elején:

megint begyulladt az ínyem (már volt ilyen pár évvel ezelőtt) akkor fogorvoshoz mentünk vele még irtó kedves fogorvos volt ott és kiszivattyúzta vagy mit csinált vele és el is múlt.de a mostani fogorvos öreeg (még ha csak ez lenne a probléma) és nagyon hülye..volt amikor azt mondta 2 fogamat is ki kell húzni és elmentünk egy másikhoz is az aztmondta nem is kell-.-. viszont már nem tudjuk az a fogorvos hol van és én a mostanitól irtózom.visszatérve e történethez.: anyu nem ért rá elvinni és fertőtlenített tővel kiszúrtuk azt az izét.valamilyen öblítővel is öblítettem hát nem múlt el.aztán kiesett az egyik fogam pár nappal/héttel rá és akkor nem is dagadt fel annyira anyunak azt mondtam hogy elmúlt!!de másnapra megint feldagadt amit kinyomtam (:SS) és még ez a helyzet mindig. légyszíves mondjatok rá valami hasznosat!!Kérlek!!:((:'(((((

2011. okt. 1. 11:59
 1/4 A kérdező kommentje:
feltételezem ez az egyik hátsó fogam miatt lehet de azthiszem az még tejfog nem tudom://.de kiesett a tömés a hátsó fogamból azt elfelejtettem említeni.várjam meg míg kiesik vagy mit tegyek?:( és aztmondták rá ha jól emlékszem h halott fog:'(((( wáhh.úgy kétségbe vagyok esve
2011. okt. 1. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb bizd ezeket a dolgokat a fogorvosra, nem àm kapsz egy nagy gyulladàst, ha még öreg is, azért van tapasztalata.
2011. okt. 1. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Másik fogorvoshoz menjetek. Mondjuk én furcsállom, hogy anyukád "nem ért rá" elvinni, ha a gyerekemnek orvos kellene, csak szakítanék rá időt...na mindegy.
2011. okt. 1. 12:21
 4/4 anonim válasza:

Nekem is sokszor volt ilyen 'gennyes göb' a ínyemen, úgy 3-4 éve, mindig máshol jött ki, nagyon fájt, de szerencsére elmúlt. Nekem egy nagyon jó, maszek doki azt mondta hogy szívogassam, és ennyi. Én úgy gondolom hogy azért volt ilyenem, mert az étel beszorult a fogaim közé, de ez persze nem biztos.

Viszont mindenképpen ajánlom hogy sűrűn moss fogat nagyon alaposan, az ínyedet is megdörzsölve!!:))

15/L

2011. okt. 1. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!