5 tömött fog soknak számít 17 évesen?
Figyelt kérdés
Mást még nem csináltak vele.2011. szept. 20. 13:34
11/15 anonim válasza:
Sok vagy nem sok, olyan mindegy, van és kész. Valószínűleg genetikailag örökölted. Az én fogaim rendben vannak, a fiam az apjára ütött. 10 évesen van egy tömött foga, annak ellenére, hogy édességet nem eszik mindennap, viszont fogat meg mos naponta kétszer. Erről ennyit, hogy ne egyen édességet az ember..
12/15 anonim válasza:
tényleg vigyázni kell a fogakra, de nekem is vannak rossz fogaim, a fogdokim azt mondta, hogy öröklötten is vacak lehet valakinek a foga (tudja, milyen fogmosás mániás vagyok) - azt mondta, hogy járjak sűrűn ellenőrzésre és akkor kisebbet kell tömni, + hogy figyeljek majd a gyerekem fogaira (4 tömött fogam van 34 évesen + egy amit pár héten belül betömnek, kicsike tömés lesz)
13/15 anonim válasza:
Hozzám képest nem az.:D 16 éves vagyok és 7 tömött fogam van, ebből 1 gyökérkezelt. Viszont ha nézem tükörben a fogaim, meg tudnék számolni még 3 repedt (egyszer ettem kemény cukrot, ráharaptam, és elrepedt 3db fogam, de csak fénynél látszik, kis hajszálrepedések, de ott vannak...) 4 nagyon picit lyukas fogat, viszont betömetni még nem szeretném őket, ha az orvos nem mondja. Majdcsak tudja a dolgát... Ja és fogkő. jövőhéten megyek leszedetni, mert már nem 1 fogam fáj, és gondolom attól van. Tehát még fogkövesek is fogaim. Pedig próbálok vigyázni rájuk...:(
14/15 anonim válasza:
inkább 5 tömött mint 5 rohadt. De oda kell figyelned(rendszeres fogmosás), és ha még emellett is ugyanígy romlanak akkor meg nincs mit tenni, mert nem a te hibád, és hát akármi van a fogorvos rendbe hozza. Nekem 3tömött fogam van.
16/F
15/15 AngryGirl válasza:
Én 12 vagyok, és 9x tömték a fogaimat :) (Az első négyet 7x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!