Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan fogászat, ahol...

Van olyan fogászat, ahol foghúzás előtt gázzal vagy gyógyszerrel "elaltatnak"?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem bírom elviselni se az injekciókat se azt amikor tépik, húzzák, vágják, fúrják a fogamat a számban és közben ébren vagyok...

én ilyenkor rosszul leszek, hányok stb...tapasztalatból írom... de ki kell húzni 3 fogamat és ehhez az kéne h. "elaltassanak". azért így írom, mert nem tudom mi a neve ennek a módszernek, altatás, kábítás..

a lényeg h. nem szeretnék a műtét alatt magamnál lenni... semmit nem szeretnék érezni belőle. Viszont az altatást is csak akkor bírom ha vagy szájon át kapok valami gyógyszert vagy gázt kell beszívnom...

ez nem kényeskedés, csak nem bírja a szervezetem ha belepiszkálnak.

gyerek koromban amikor kivették a mandulámat, emlékszem, hogy be kellett vennem egy gyógyszert és utána elaludtam a műtét idejére... ilyen nagyon jó lenne most is.

2011. szept. 18. 00:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát elég a bódítás, meg az olcsóbb is
2014. szept. 8. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!