Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogászat! SOTE vagy Stomatológ...

Fogászat! SOTE vagy Stomatológiai Intézet? Érvek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Vidékről mennék fel. Itt nagyon rosszak a fogorvosok, és úgy döntött a család, hogy megpróbáljuk Budapesten. Stomatológiait ajánlották, de most hogy utána néztem látom, hogy ott van a Sote is és az is tb alapon megy. Tapasztalatokra lennék kíváncsi és ha tudtok egy nevet is írjatok. Még annyit, hogy nem sürgős eset és nem is szájsebészet érdekelne, hanem az alapellátás. Tömés, gyökérkezelés, kő leszedés, gyerekfogászat.
2011. júl. 18. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább a SOTE-ra mennék. Elég modern, új felszereléssel dolgoznak(ami fogászatnál fontos)
2011. júl. 18. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem Stomatológiai Intézet... pár napja voltam ott, nagyon rendesek és az is TB-alapú (tehát ingyenes, ha van TB-d). A SOTE klinikáján még nem jártam. Jobbulást!
2011. júl. 23. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A SOTE Klinikán is a potlást kivéve (ez is sokkal kevesebb,mint az OEP-es fogorvosoknál, akik privát cégüket tartják fenn és sokszor ugyanazt a kezelést kétszer számolják el, egyszer az OEP-től, másodszor a betegtől, saját betegutamat megnéztem a neten, velem fordult elő) minden ingyenes,összehasonlithatatlan a különbség a Sztomatologia hátrányára.
2012. aug. 10. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:

A stomatológián inkább ilyen "sürgősségi"

eseteket kezelnek (ha valakinek fáj a foga)

v. műteni kell-

2013. dec. 8. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem oda mehetnek gyermekek is

(mennyi idős?) Bár az inkább felnőtt fogászat

2013. dec. 8. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A Szentkirályi u-ban van
2014. máj. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!