Fáj a fogam, de nem tudom beazonosítani melyik, a fogorvos tudni fogja?
Kihúzták, semmi gond nem volt, leszámítva, hogy most úgy tűnik, mégis az alsó bölcsességfogam fáj. Vagy mindkettő egyszerre fájt volna?... A felső hidegérzékeny volt, ezért lett "bűnösnek kikiáltva", a kocogtatásra nem fájt egyik sem, most pedig azt érzem, ha a tömést megnyomom (vagy ráharapok), akkor hasogat.
:-((((
"Kihúzták, semmi gond nem volt, leszámítva, hogy most úgy tűnik, mégis az alsó bölcsességfogam fáj. Vagy mindkettő egyszerre fájt volna?... A felső hidegérzékeny volt, ezért lett "bűnösnek kikiáltva", a kocogtatásra nem fájt egyik sem, most pedig azt érzem, ha a tömést megnyomom (vagy ráharapok), akkor hasogat.
:-(((("
Az is lehet hogy egyszerre nőt,miért ne?:)Az alsót tehát betömték? Egyébként így tömés után szokott kicsit hasogatni ez,úgymond természetes jelenség,aztán alábbhagy,talán mostanra már nem is hasogat...,nálam is szokott hasogatni egy kicsit tömés után,főleg ha gyökér kezelték:S
Ezt az alsó bölcsességfogamat 6-7 éve tömték be, gyökérkezelve nem volt, viszonylag nagy tömés van benne. Eddig nem volt vele baj, és a hidegre se ez a fogam fájt, mikor nézték, mégis vele van a baj, mert enni se tudok vele, úgy fáj ha ráharapok (nem a fenti kihúzott bölcsességfogam volt felette, hanem az előtte lévő hetes őrlő).
Sajnos most nem nagyon tudok lépni, párom holnap 5 napra külföldre utazik, és senki nincs, aki vigyázna a babára. Eléggé el vagyok keseredve, hogy 2 napos kanosszajárás után ugyanott tartok, miután 3 fogorvos látott.
:-((
Hasonlóban vagyok...:(
Hidegre lehet érzékeny nagy tömés miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!