Bölcsességfog eltávolító műtét előtt lehet bevenni nyugtatót?
Holnap reggel megyek a műtétre. De mivel már volt egy ilyenem, és nem túl kellemes élményem van róla, olyan szinten ideges vagyok, hogy már két napja nem bírok aludni.
Szerintetek vehetek be reggel nyugtatót (nagyon enyhe), hogy ne roncs idegállapotban menjek a dokihoz?
Befolyásolja esetleg a gyógyszer a Lidokain hatását?
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
Lehet, nekem magánrendelőben vettek ki két alsót, és előtte adtak egy fél nyugatót + 1 erős fájdalomcsillapítót még miközben vártam, hogy behívjanak.
Egyébként azt hiszem nem lidokainnal hanem valami erősebbel szúrják a bölcsességfognál.
Nem tudom mitévő legyek... Venni vagy nem venni? :D inkább 20* nőgyógyász, mint egyszer fogorvos. :D
Hú a felső fogaim még hátravannak... attól még jobban fogok félni, mint az alsóktól. :-(
Köszi a bíztatást, Aranyos vagy!!!
Nekem is vésni fogják, állítólag előbb majd kettétöri a fogat (mert nagyon közel van az idegszál), és utána vési ki.
Megpróbálom, hogy nem veszek be, remélem sikerül!
Köszi a választ!
Nekem is többször volt már ilyen. Olyan is volt, hogy háromba vágták, és az ínyemet is felvágták, hogy ki tudják szedni, mert annyira kesze-kusza gyökere volt. De nekem egyáltalán nem fájt, pedig nem magánorvosnál voltam, hanem símán azt SZTK-s fogorvosnál, aki mondjuk mellesleg szájsebész is.
Szerintem nyugtatót ne vegyél be, bár nem értek hozzá, de mégiscsak gyógyszer.
Mondtam neki, hogy esetleg csinálhatná altatásban, de azt mondta nem... :-( Utolsó válaszoló, irigyellek, hogy Neked így csinálták meg!!!!!
Utolsó előtti válaszoló: hát valami ilyesminek nézek én is elébe... Neked nagyon fájt utána?
Köszi Mindenkinek a válaszokat és a bíztatást, és nagy Pussz érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!