Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 1 tömés nagyon vészes? L/14

1 tömés nagyon vészes? L/14

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, rendszeresen mosom a fogaimat, szép, rendezzetek. De sajnos kis koromból van 1 tömésem, amalgám tömés a jobb alsó fogsoromon helyezkedik el. Nagyon vészes, hogy van 1 lyukas fogam?
2011. aug. 30. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van egy pár 16/f
2011. aug. 30. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, de cseréltesd ki az amalgámtömést egy modernebbre..
2011. aug. 30. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
senkit nem zavar, ugyanis senki nem fogja észre venni :D...
 4/9 krameri ***** válasza:
100%

oltári gáz!

az emberek 90%ának van lyukas foga, és nem feltétlenül a szájhigiénia elhanyagolásáért.

5/9 anonim válasza:
100%
rád nézve nemmind1 hova :D
2011. aug. 30. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is mosom a fogam, szépek, rendezettek, mintha csak szabályozták volna. Mégis van egy csomó tömött fogam. Ez van, attól még nem elhanyagolt az ember szája.Fehér tömésem van, alig látszik, Ettől még ápolt a szám, nem tartom vészesnek.
2011. aug. 30. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
ennyi nekem is van nem 1 de olvastam sok rosszat az amalgánról és eljártam kicseréltetni az összeset porcelánra
2011. aug. 30. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 39 éves vagyok.Van 2 amalgám tömésem.Az egyik fogamat 14 évesen tömték be a másikat 20 évesen..Jó pár év múlva kicseréltettem fehér tömésre,de valamiért állandóan kilökte a tömést a fogam.A végén a doki újra betömte amalgámmal,és azóta is ott vannak,és semmi bajuk.

Sajnos a szülés miatt 2 hátsó fogat ki kellett húzni,és mind a 4 bölcsesség fogamat is.

Érdekes hogy nekem viszonylag egészségesek a fogaim,pedig imádok sok édességet enni.A húgom nagyon vigyázott a fogaira,mégis hiányzik neki 5 fog amit ki kellett húzatnia,és van 3 tömött foga.(apu rossz fogát örökölte,míg én anyuét)

2011. aug. 30. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért fognak mindent a szülésre.Nekem tapasztalt fogdoki mondta,hogy ez genetika meg attól függ terhesség előtt milyenek voltak a fogak.Nekem két terhességem volt és egyiknél sem kellett semmit csinálni a fogaimnak.Anyukámnak se de ismerek olyat is aki mihelyt teherbe esett csináltatnia kellett folyamatosan.
2011. szept. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!