Orvosi fogfehérítésed volt már? Mennyit fehéredett a fog?
Én másfél éve voltam lézeres fogfehérítésen. Foganként 2300 ft volt, én összesen 55.000 Ft-ot fizettem.
Egyáltalán nem fájt, 45 percig tartott.
Igaz nem dohányzom és nem is borozok, teázok, de nagyon szépek még most is a fogaim. Engem sokkal magabiztosabbá tett a mosolyom. A tapasztalatom az, hogy nem lesz érzékenyebb a fog, és nem is sárgul olyan hamar vissza, de tenni kell érte. Én a blend a med 3D fogkrémjét használom már egy jó ideje.
Szerintem sokkal hasznosabb orvossal csináltatni, mint olcsó házi praktikákkal és ismeretlen krémekkel kenegetni a fogat!
Nekem genetikailag sárgák voltak a fogaim, de az orvos azt mondta, ez nem baj. Csak annyit jelent, hogy egészségesek. Sajnos arra már nem emlékszek, hogy pontosan hány árnyalattal lett fehérebb, de elég látványos volt a javulás. Idővel kicsit besárgulnak, de ezért írtam a blend a med 3D-t mert ezzel szerintem szinten lehet tartani. ( lehet, hogy más fogfehérítős fogkrém is jó, de én még csak ezt próbáltam).
Én nem bántam meg, hogy orvosi fogfehérítést választottam. :)
Szia. Túl vagyok a fogfehérítésen. Hát őőő, mit ne mondjak, látványosan fehérebbek a fogaim. Ilyet a szódabikarbóna biztos nem csinál! :D
A fog érzékenység neked mikor múlt el? A dokim 2 hetet mondott!
Szia Kérdező!
Azóta visszasárgult valamennyit a fogad?
Milyen módszerrel csinálták neked?
Szia.
Igen sajnos vissza, mert dohányzom... De egy árnyalatot és amúgy sokat fehérített rajta! Asszem a beyondal, lámpa + az a cucc amit ráken a fogra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!