A fogszabályzó nektek is felsérti a szátokat belül?
3 napja van állandó fogszabályzóm. Mondta a doki h az első pár napban kellemetlen lesz, de azt nem h ennyire.. nem tudok enni, fáj az összes fogam, és oldalt felsérti a szabályzó a számat belül. Nagyon fáj, ha nyelek, ha beszélek, ha becsukom a számat. NEM TUDOK ENNI! Mit tegyek?
Meg ha már most az elején felsérti a számat, akkor mi lesz később? Tuti h nem fog hozzászokni a szám ehhez a szarhoz=/
Nekem már lassan egy éve van fogszabályzóm nekem még mindig felszokta sérteni a számat de már nem anyira kellemetlen mint az elején. Valahogy csak-csak elviselem mert a végeredmény a lényeg és már nincs is annyi vissza....bár a doki nem mondta hogy meddig kell hordanom...
Kitartás! :D
Természetesen, és ahogy új formát ölt az a fogív, mindig másik helyen fogja felsérteni :D Ez meg fog maradni végig, a fájdalom evésnél nem, csak ha keményet eszel. Amikor húznak rajta/ívet cserélnek (nem tudom, hogy milyen típusú fogszabid van, nekem mindig az ívet kell cserélni), akkor utána megint 1-2 napig fájni fog, de nem ennyire! Hozzá fogsz szokni, nyugi :) Március óta van fogszabim.
19/L
Szia.Sajnos egyet kell értenem az előző hozzászólókkal,nekem tavaly nyáron rakták fel,még aznap ki is kezdte.:S Holnap veszik le, már alig várroom:DD
Mikor levette az éjszakaira a mintát,akkor levette azt a hátsó nagy 'csavar szerűséget"(vagy valami olyasmi) és azóta egyszerűen csodálatos az élet,mert nem kezdi ki.Attól eltekintve h nekem az a gumi fehér volt, és már citromsárga(féléve cserélte le, nagy könyörgésemre). Egy jó tanács ügyelj arra h amikor levágja méretre a drótot, és megkérdezi(tőlem mindig megszokta) akkor ott vedd észe hogy szúr, és akkor nem igazán kezdi ki...:) Remélem segítettem.:)
Nekem 2 éve van, szintén Szeged (dr M.M.). :D
A mai napig fel szokta törni, de idővel hozzászoksz, ne aggódj. :)
Én néha azt veszem észre, hogy nem mozog a szám, aztán rájövök, hogy lóg a fogszabin, mert átnyársalta. De már fájni nem fáj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!