Hogyan tudom rászoktatni magam a rendszeres fogmosásra?
Nagyon fiatal vagy még a fogfájáshoz. Sajnos a szüleid nem billentettek fenéken már korábban, hogy irány fogat mosni. Hozzá állás kérdése, ha tudod, hogy romlanak a fogaid, ha tudod, hogy nem szeretnél 30 évesen protkót akkor ne legyél lusta, hanem moss fogat. Alaphigiénés dolog, előbb-utóbb lesz egy barátod/bnőd, elég nehéz lesz ismerkedni kirohadt fogakkal.
na ejnye bejnye
Szerintem rakd be a fürdőkádba/zuhanyzóba a fogkefédet, meg a fogkrémet, és fürdés közben moss fogat.Én is így csinálom mostanában, különben sokszor elfelejteném, de így nem:)
Reggel meg gondolom neked is van szájszagod.Akkor meg úgyis eszedbe jut hogy megmosd.
16/L
12 évesen már egyáltalán nem kellene a szüleidnek emiatt rád szólni. Magadtól is tudnod kéne. De elég jó javaslat, hogy fürdés közbe moss fogat, gondolom azért fürdeni fürdesz!? Ha ez a megoldás nem tetszik, akkor marad az akarat erő, hogy este fürdés után ráveszed magad, hogy fogat moss. Vagy ha te ezt el tudod felejteni, akkor esténként (nem tudom meddig vagy fenn) mondjuk este 10-re beállítod az telefonod és akkor jelez, hogy menj fogat mosni! Ezt persze reggel is megteheted.
OFF: A 40 éves válaszolót kérdezném, hogy hogy az volt a baj, hogy túl sokat mostál fogat? Csak mert én is elég sokat mosok fogat, és eddig nem hittem, hogy ez probléma lehet :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!