Hogyan tudnám rászoktatni magam? Többi lent.
nekem is ez a problémám. Amikor ott vagyok, hogy aludni kéne, egyszerűen sajnálom rá az időt és minden mást csinálok helyette, amit napközben kéne. Reggel meg nincs erőm felkelni, úgy érzem nincs értelme, erősebb bennem az alvás iráti vágy. Hál'istennek ötig nem szoktam húzni, de van hogy du 2 körül kelek fel, és hát borzalmas érzés.
Egyre többen vannak egyébként hasonló helyzetben, szerintem ez civilizációs "betegség". Ha nem a hajnalba nyúló ivászat, akkor az internet, a tévé köti le az embereket. Ma már teljesen elfogadott hogy valaki pl. 9-10 körül telefonál, az még korán van. Nem tudom mi lesz ebből, de én is nagyon aggódok, a délután 5 meg nagyon súlyos, kezdj vele valamit... én is küzdök...
Én is így éltem egy időben... 20as éveim elején. De mióta saját háztartást kell vezetnem, azóta magától visszaállt a dolog. Most is van, h hajnali 1-2-ig ébren vagyok, de délelőtt legkésőbb fél 10-kor mindig felkelek (általában 8-9 között szoktam). Mert egyszerűen annyi a dolgom, h muszáj! :D Amikor meg olyan munkám van, h korán kell menni, akkor bizony 6kor kelek, így estére garantáltan kidőlök (legkésőbb éjfélkor).
Amúgy - amíg még nem sötétedik olyan korán - kipróbálhatjátok azt, h nem kapcsoltok villanyt este és ez ugye korlátozott lehetőségeket ad. Vagyis csak akkor tudtok bármit csinálni, amihez fény kell, amikor odakint is világos van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!