Rohad a pofám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nincsen egy rohadt fogam sem,fogorvoshoz rendszeresen járok,mindennap mosok fogat,és reggel mikor kinyitom a számat,mintha pöcegödör szag áramlana ki a pofámból..mi lehet a probléma? És még a barátomnál sem merek ott aludni a szájszagom miatt...Amúgy napközben meg nincs csak reggel!2011. aug. 17. 13:21
1/8 anonim válasza:
Reggel mindenkinek van szájszaga...
Amúgy meg lehet valamilyen belső probléma, mármint gyomor tájékon. Érdemes lenne talán egy belgyógyászt felkeresni.
2/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy mindenkinek van reggel szájszaga,de nekem rendesen pöcegödör szaga van
2011. aug. 17. 13:25
3/8 anonim válasza:
Lehet, rosszul zár a gyomorszájad, és emiatt van szájszagod. De reggel mindenkinek büdösebb.
4/8 anonim válasza:
Ilyen gusztustalan stílussal szerintem ne csodálkozz. 17L
5/8 A kérdező kommentje:
Én szókimondó vagyok,és már annyira utálom hogy büdös,hogy már utálatból írom ezt h rohad
2011. aug. 17. 13:30
6/8 anonim válasza:
ha nincs egy fogad se akkor tettess be műfogat
7/8 kút válasza:
:D igen, ez mondjuk logikus.
Cigi vagy vmi hasonló van?
Olvasgass utána a neten vmi jó akad biztosan.
8/8 anonim válasza:
13:28 igaz :D xD a műfog is szuper. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!