Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy hete sebes a szám, mit...

Egy hete sebes a szám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már lassan a szájüregem a zápfogaknál sebes mert éjszaka véletlenül kiharaptam. Már csak egy kicsike fehér folt van ott ami fáj és ez átsugárzik az állkapcsom alatti szerintem nyálmirigybe de csak az egyik oldalon. Volt már ilyen de most szokatlanul sokáig gyógyul. Nagy a baj? Mit tegyek?
2011. aug. 14. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
öblögess szájfertőtlenítővel. Egyébként mosol mindennap fogat? Amikor spontán alakul ki, akkor elvileg vitamin hiányod van, mondjuk ebben az esetben te haraptad ki, de lehet, hogy azért nem gyógyul.
2011. aug. 14. 10:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze hogy mosok minden nap fogat. Lehet hogy vitaminhiányom van de nem hiszem én legalábbis de azért köszönöm az ötletet :)
2011. aug. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!