Állandó fogszabályzó? Előnye? Hátránya?
Kivehető fogszabályzóm van de gondolkodom az állandóban.
Tapasztalatok alapján leírnátok a hátrányát,előnyét?
És hallottam, olyat is, hogy miután leveszik kell fogfehérítés. Ez igaz ?
(Normális válaszokat lécci)
Előnye: hamarabb megszépülnek a fogaid, mint a kivehetőnél.
Hátránya: Megromolhat alatta a fog, ha nem elég jó a szájhigéniád, és a kaja maradék is beleragad...de MINDEN étkezés után fogat kell mosni és akkor nem lesz gond.
előny: sokkal hatákonyabb mint a kivehetős
hátrány: szerintem ocsmány, bár nekem is van :D alul felül... minden beleragad, sokszor kell fogatmosni, az első két hétben nem tudtam szilárd kaját enni :D viszont már hét hónapja van fent, és már most azt mondanám a fosoromora, hogy szinte tökéletes.. szóval megéri.. sokkal inkább megéri mint a kivehetős!!! :)
a fogfehérítés meg nem tudom... nekem igazából már másodszorra van rögzített fogszabim, mert az első után kivehetőset kaptam, nem hordtam, visszament az egész... na de nem ez a lényeg, hanem hogy én úgy emlékszem, hogy fehérek voltak a fogaim.. mikor leveszik lecsiszolják, sima lesz, meg minden, szóval sztem nem szükséges a fogfehérítés.. de ha zvarna, hogy esetleg sárgább, akkor fogfehérítő krémet használj... gyógyszertárakban lehet kapni, és nagyon hatékony.. mellesleg pedig nem is káros úgy mint a fehérítés
nekem is állandó van!
ELŐNYE: már aznap amikor feltették lehetett változást észlelni!(hihetetlen de igaz)
HÁTRÁNYA: az elején még hozzá kell szoknod de utána már nem is érzed!
ja, és én a porcelánt ajánlom! (a fém nagyon ronda a porcelán meg nem látszik :)(nekem porcelán! és pár osztálytársam nem vette észre hogy van csak hetek után :P)
és szerintem az éjszakai semmit se ér csak akkor jó használni ha levették az állandót mert akkor meg kell tartani az elején a fogaid mert különben pénzkidobás az egész mert vissza mennek a fogaid! (a porcelán ára:1250
csak a felső+ állítás kéthetente fém ára: 7500 )nekem majd később kell alsó ezért teljes árat nem tudok mondani! :S
de a fémnél az a jó hogy minden állításnál más színűre cserélheted a gumit! (porcelánnál a gumi átlátszó!)
REMÉLEM SEGÍTETTEM! SOK SIKERT! :-)
előző vagyok! :-)
ha jól mosod a fogad nem kell fogfehérítés! (az 1. képen ott is fel vannak ragasztva a "tappancsok")csak mivel a porcelán fogszínű így beleolvad és nem látszik)
de a porcelánnál nem lehet színes gumit rakni!
ha jól megnézed az 1. képet mind két oldalon ugyanaz a felépítése csak az anyag más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!