Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül a fogszabályzó?

Mennyibe kerül a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy anyagilag jelen pillanatban pont jól állunk. van mikor alákerülünk, de feljebb nem nagyon szoktunk.. és az a helyzet, hogy én is és a családom is szeretné ha lenne fogszabályzóm, de az eléggé megterhelné a családot anyagilag.. természetesen sztk alapon csináltatnánk, de még úgyis egy 100-as kell hozzá nem? és azt egyszerre kell kifizetni? vagy hogy mükődik ez? minden vágyam egy fogszabályzó lenne, most még amig nem túl késő elkezdeni.. nekem a normális is tökéletesen megfelelne, nem kell fehér vagy bármi más. csak lenne már! amúgy nem az éjszakaira gondolok, mert szerintem az nem sokat ér, ha a gyerek betudja magának rakni, meg elég hosszu ideig kéne hordani, ha csak éjszaka kell viselni. köszi a válaszokat!
2011. aug. 8. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ez sok mindentől függ...nekem például összesen azt hiszem 170 ezer + 27 ezer volt.
2011. aug. 8. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy.18 év alatt a kezelés ingyenes,csak a készüléket kell megvenni,ami nekem pl. 25 000+12 000 volt.
2011. aug. 8. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 50 ezer volt + a fogszabályzó miatt húzni is kellet szóval volt 50E+5E meg ég egy röntgen az is lehetett egy 10E körül.Meg persze a mintavétel is..Egyébként szerintem Jobb lenne ha magándokihoz mennétek,főleg ha húzni is kell,mert ő sokkal szebb fogsort tud varázsolni neked :D. Egyébként nekem csütörtökön teszik fel a fogszabályzómat (állandó),és mi már egy héttel előtte kifizettünk mindent.
2011. aug. 8. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
18 alatt vagyok.. és magándokira nincs pénz.. az tb-s érdekelne :)
2011. aug. 8. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha 18 alatt vagy,akkor nem lesz 100 000,dehogy lesz!

Nekem magándokinál volt annyi,amennyit írtam.Ha kell húzni,azt a körzeti is meg tudja csinálni,azért nem kell magándokihoz menni.

2011. aug. 8. 13:38
 6/8 anonim válasza:
Most néztem egyet, micsoda összegeket írtok... én is tb-sen voltam, 16.000 körül volt, egy ideig szép is volt, míg nem elkezdett visszarendeződni, aztán kellett utána egy éjszakai is (már a 2. éjszakai volt ez), de azért most sem az igazi. Nem tudom miért, lehet a nem rég kinövő bölcsességfogak is okoznak némi mozgást. De mástól is hallottam már, hogy a fogsora visszarendeződött. Még szerencse, hogy mi nem adtunk ki érte egy vagyont. Nem hinném, hogy egy magándoki csodákat tud művelni. 18/L
2011. aug. 8. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
így van, 18 év alatt támogatja a TB. ívenként kb. 15-20 ezer forint! :) ha elmúltál 18, vagy magánhoz mész, akkor ott már kifordíthatod a pénztárcádat rendesen....
2011. aug. 9. 11:55
 8/8 anonim válasza:
Igazuk van az előttem lévőknek, Sok mindentől függ, legjobb lesz ha megnézed a fogorvosod árlistáján, vagy egyenesen megkérdezed tőle.
2011. aug. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!