Sikitozok a bolcsessegfogam novesetol, meddig normalis ez?
Figyelt kérdés
A jobb also mar kinott, az alig fajt, csak egy piciket. Ez most a bal also es mar aludni sem tudok tole, az asitashoz kepest villamtrefa a mohacsi vesz. Ketsegbe vagyok esve, nem szeretnek fogorvoshoz menni, mert az egy hoher, biztos kihuzna vagy 3 fogamat. (magandoki szoba se johet, semmi penzem ilyenekre) Meddig normalis ez? En nem latom hogy rosszul none, bar ezt egy rontgen jobban mutatna. Az igy kicsit duzzadt, de kivulrol ez nem latszik. Bevettem mar 1 Cataflamot, de 2 ora alatt kiment belole. Meddig normalis a bolcsessegfog ilyen eros fajdalma? Massal is megesett mar? (a tobbi fogam egyebkent nem faj, tehat nem sugarzik ki, csak ott, de ott nagyon)2011. aug. 1. 07:35
11/14 anonim válasza:
Senki nem riogatja, csak azt írták le, amit maguk is megtapasztaltak.
és mindenki bíztatta, nem állt szándékában senkinek sem rémísztgetni.
Te is csak azt tudtad írni, amit magad is megtapasztaltál.
akkor kvittek vagyunk, ugye?:)))
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, en is erre gondoltam, elmegyek aztan mond ra valamit, ha beprobalkozik kifutok. :) Egyre jobban faj, nem tudom mi lesz igy, de remelem, hogy nem rosszul no. Azt a dento izet csak receptre adjak, vagy anelkul is? Koszi mindenkinek a biztatast, az is a bajom, hogy pont menstrualok, verszegeny vagyok es ajulos, ha bemegyek gyakorlatilag termeszetes altatas lesz a vege, de azt is nagyon utalom. Bocsi a szenvedesert, de mar nagyon kivagyok. :(
2011. aug. 1. 08:54
13/14 anonim válasza:
sajnállak cicám, a lányom is pont ilyen ájulós volt...
valaki okvetlen kísérjen el, és előre szólj a dokinak, hogy mit érzel.őszintén kívánom, hogy mielőbb légy túl rajta.
üdv.
14/14 A kérdező kommentje:
Hat elmentem dokihoz vegul. Nem volt eppen kedves (ami nem meglepo miutan kozoltem vele hogy nem szeretem a fogorvosokat es ha kezelni akar, leharapom az ujjat :) ) de vegulis csak leecsetelte. Fajdalomcsillapitot nem adott sajnos, de egyelore ez is hasznos volt, csak az ejszakatol felek. Mondanom se kell, hazaertem rogton elajultam, aztan hanytam, pedig tenyleg nem csinalt semmit, ez nalam valami kopenyfobia lehet. A masik 2 fogamat meg be kene tomni, szoval ha ezzel nem is lesz baj, azokkal meg vissza kell mennem egy ilyen sarlatanhoz. Koszi a valaszokat, drukkoljatok, hogy ez meggyogyuljon es ne deruljon ki rola semmilyen turpissag! :)
2011. aug. 1. 16:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!