Mit tudtok fogszabályzóval kapcsolatban mondani? :D
Sziasztok:D
Kezdjük ott, hogy 16 éves fiú vagyok, és most jöttem rá igazából, hogy fogszabályzót szeretnék, mert nem tudok mások előtt nyugodtan mosolyogni egy jóízűt(ezért lányokhoz sem merek közeledni túlzottan, ezen kívül nem vagyok csúnya xDD). Van pár fogam ami nem úgy áll ahogy kellene neki :D. Még kisebb koromban a fogorvos akihez jártam, azt mondta, hogy nem kell fogszabályzó, mert maguktól helyre fognak állni a kusza fogaim. Tévedett :S ugyanúgy áll mint akkor. Na írom mit akarok megtudni:D...
1. Nagyon fáj amikor felrakják, vagy a későbbiekben?
2. Miután feltették mennyi ideig nem ehetek normális kaját?(ez nagyon fontos számomra, mert a kondi mellett nem ehetek sokáig csak tejbegrízt xd)
3. Valóban lehet kérni színes gumikat(?) rá?:D(ez nagyban javítana az önérzetemen:D)
5. Van valaki Békéscsaba környékéről? Az megírhatná, hol csináltatta és az árakat ha tudja.
Na ennyi asszem :D ha valami eszembe jut még megírom.
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!